LifeStyle

Soluții de îngrijire delicată pentru tenul sensibil

Tenul sensibil reprezintă una din marile provocări ale vieții tale? Pielea sensibilă este reactivă, fragilă sau alergică și se poate irita la contactul cu produse neadecvate, astfel putând apărea eczemele, roșeața sau alergiile.

Pasul esențial în rutina de îngrijire este curățarea, folosind produse cosmetice hipoalergenice, cu formule delicate și blânde, concepute special pentru tenul sensibil. Aplicate după curățare, produsele de îngrijire au ca obiectiv protecția și menținerea hidratării.

OXYANCE a creat gama Soothe Sensitive Skin, cu formule speciale ce alină sensibilitatea tenului și asigură starea de bine a pielii în fiecare zi. Bazându-se pe o formulă defensivă, produsele conțin apă termală din Alpi, bogată în minerale și oligoelemente esențiale active, binefăcătoare pentru piele.

Din gamă fac parte:

Apă termală: calmează tenul și îi oferă prospețime și vitalitate; poate fi folosită ca loțiune tonică (pentru  calmarea arsurilor solare și a iritațiilor după epilare sau ras), în make-up (pentru fixarea fondului de ten), pentru reducerea roșeții,  pentru calmarea eritemului fesier la bebeluși. Preț: 30,99 ron (150 ML)

Mousse de curățare: spuma delicată curăță tenul fără să îl irite, datorită acizilor exfolianți și a ingredientelor cu proprietăți anti-inflamatoare și anti-bacteriene; conține ulei de argan, extract de ovăz și uree (hidratează și tonifică tenul, prevenind apariția ridurilor).  Preț: 48,99 ron

Loțiune tonică: dizolvă orice urmă de Lapte demachiant, tonifică pielea și conferă strălucire tenului. Preț: 46,99 ron (200 ml)

Demachiant de ochi: înlătură delicat machiajul și totodată tonifică pielea fină din jurul ochilor. Preț: 45,99 ron (125 ml)

Cremă pentru ten sensibil și delicat: asigură starea de bine a pielii reactive, protejând-o împotriva stresului urban; este îmbogățită cu Acid hialuronic (care ajută la menținerea  apei în țesuturi), Ulei de avocado (care hidratează pielea în profunzime), Ulei de argan bogat în steroli (care îi conferă proprietăți antioxidante, eficiente în reducerea  ridurilor). Preț: 57,99 ron (50 ml)

Cremă pentru ten predispus la roșeață: special concepută pentru tenul fin, sensibil, predispus la roșeață la contactul cu frigul, căldura, mâncarea condimentată; conține filtre UV ce micșorează permeabilitatea capilarelor, protejează pielea de agresiunile mediului exterior și relaxează tenul. Preț: 57,99 ron (50 ml)

Loțiune micelară: îmbogățită cu uleiuri esenţiale de trandafir (trandafir de Damasc şi rose de France), această loțiune micelară curăță în profunzime tenul sensibil, fără a afecta filmul hidrolipidic, care acţionează ca o barieră împotriva agresiunilor externe. Preț: 46,99 ron

Șervețele demachiante: cu o formulă adaptată pH-ului natural al pielii, aceste șervețele demachiante curăţă eficient impurităţile şi îndepărtează delicat toate urmele de machiaj.  Preț: 18,99 ron

Produsele OXYANCE sunt disponibile în famaciile Sensiblu și NU conțin parabeni.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi: www.oxyance.com  sau www.facebook.com/Oxyance

Related posts

Piele cu tendință acneică? Descoperă inovația Keracnyl

Adina Meyers

7 greşeli pe care le faci în curăţarea casei

Adina Meyers

Cum mentii in locuinta ta un mediu care sa nu provoace sau sa accentueze alergiile

Adina Meyers