LifeStyle

O noapte furtunoasa, un inedit spectacol de statui vivante

“Premiera de duminica este prima dintre numeroasele manifestari pe care Teatrul Masca le dedica anului Caragiale si prefateaza cea de-a doua editie a Festivalului International de statui vivante ce va avea loc in luna iunie. Veti descoperi un inedit spectacol de statui vivante, dar si discursul teatral tip Masca, veti asista la un alt fel de spectacol in viziunea unui teatru altfel”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Jucate cu aplomb de actorii teatrului, personajele caragialesti ale sfarsitului de secol XIX se dovedesc apte de a-si afirma actualitatea si unicitatea si prin intermediul limbajul non-verbal, specific teatrului universal al secolului XX. O lume pe care o stiam apusa invie sub ochii nostri etalandu-si sentimentele puternice de iubire si de ura, trairi intense ce se ivesc  usor-usor, pe masura ce se desfasoara reprezentatia, de sub albul imaculat al unor, in fond!, inocente statui de marmura. 

“O noapte furtunoasa” este premiera acestei noi stagiuni in aer liber ce a debutat pe 1 mai.

Accesul publicului la evenimente este liber.

Detalii pe www.masca.ro sau http://teatrulmasca.wordpress.com/.

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro,  Casamea.ro, Port.ro, Senso TV, PRWave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, lifeandthecity.ro

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Raniseptol Arsuri – Pentru o vacanță fără griji!

comunicat de presa

Scavolini Store Bucharest – O noua locatie a design-ului italian

comunicat de presa

EDOUARD KELLER (CARLIN PARIS), key-speaker la Textile Trends Conference, dă ora exactă în modă

comunicat de presa

Lasă un comentariu