Amenajare living Practic

Advertorial: Sfaturi de amenajare a unui living modern

Daca te-ai mutat in casa noua, sau pur si simplu vrei sa-ti redecorezi locuinta, iti propunem sa incepi cu livingul, pentru a-ti putea primi in continuare prietenii si familia, atunci cand vin sa te viziteze.

Pentru un plus de inspiratie, iti oferim si cateva sfaturi de amenajare a unui living modern, care sa te ajute atunci cand incepi sa faci cumparaturile pentru redecorarea casei si care, de altfel, nu sunt deloc greu de pus in practica.

Livingul, locul perfect in care sa te destinzi si sa servesti masa 

Canapeaua este piesa care, cu certitudine, nu are cum sa lipseasca din living. Daca spatiul iti permite, alege un coltar supradimensionat, de pe care sa poti urmari maratoane de filme alaturi de prieteni. Din contra, daca ai nu ai foarte mult loc pentru o asemenea piesa de mobilier, alege o canapea mai mica, de preferat extensibila pe care sa o poti folosi si pe post de pat, asa cum deseori se intampla in garsoniere sau in apartamentele de dimensiuni reduse. Un impatimit al cititului va opta poate pentru un fotoliu, asezat langa geam, pentru a se bucura de lumina naturala atunci cand lectureaza o carte buna.

O tendinta care apare cu precadere in locuintele moderne este urmatoare: conectat cu livingul, exista si un mic loc destinat servirii mesei. Acest dinning-room, dupa cum il numesc englezii, este totodata practic si chic. Astfel, vei putea savura un preparat delicios impreuna cu familia si sa urmaresti in acelasi timp programul TV preferat. Este simplu sa integrezi un spatiu pentru masa in aproape orice locuinta. Cu o masa rotunda sau dreptunghiulara, dupa preferinte si cu cateva scaune de bucatarie in culori si modele moderne, misiunea este indeplinita.

Ce alegem: mobila standard sau mobila la comanda?

Alegerea depinde de cat de personalizata iti doresti sa fie camera, dar si de cat spatiu dispui. Daca vrei ceva care sa te reprezinte perfect, optiunea cea mai potrivita este reprezentata de mobila living la comanda. Piesele realizate la comanda urmaresc intocmai cerintele clientilor si, in plus, au marele avantaj de a se incadra chiar si in apartamentele mai mici.

In cazul in care, totusi, ai vazut in showroom un model de mobila care ti-a placut insa este mult prea voluminoasa pentru camera de acasa, poti de asemenea sa faci o mobila exact la fel, tot prin servicii de realizare mobila la comanda, conform dimensiunilor livingului tau.

Mobila standard este, de obicei, mai scumpa, astfel ca un mobilier facut pe comanda poate sa fie privit si ca pe un mod de a face economii, mai ales atunci cand nu ai alocat un buget foarte mare pentru redecorare. 

Related posts

Curăţenia în casă în 8 paşi necesari

Adina Meyers

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi apartamentul, ai nevoie de un certificat energetic! – Află cum îl poți obține în 24 de ore!

Adina Meyers

Cum alegem cea mai potrivita saltea?

Adina Meyers