Panouri moderne din lemn, nuanțe verzi prăfuite, grădini interioare – tendințele de design pentru casă inspirate de natură sunt la modă și în 2021.

Este timpul să aduceți exteriorul în interior atunci când vă actualizați decorul casei. Natura este îndrăzneață și ar trebui să fii și tu.

 

„Mulți dintre noi ne întrebăm cum putem fi mai conectați la lumea naturală”, spune Kathie Chrisicos, de la Chrisicos Interiors, din Boston, „nu doar pentru lunile de primăvară și vară, ci tot timpul anului. Cu câteva modificări simple, interiorul dvs. se poate simți ca fiind în aer liber.

Aduceți atmosfera terasei în interior

Nu vă sugerăm să decorați cu umbrele de soare și hrănitoare pentru păsări. Dar, căutați inspirații în spațiile exterioare.

 

Încorporați spre exemplu piese unice de răchită sau ratan. Aceste elemente nu mai sunt astăzi destinate doar pentru verande sau terase. Acest stil de mobilier adaugă un sentiment de ușurință setărilor formale.

Bonus: Această tendință atrăgătoare de design de casă inspirată de natură este ușor de restilizat. Mobilierul poate fi mutat, atunci când este necesar, fiind totodată extrem de robust. Versatilitatea și durabilitatea sunt câștigătoare.

Alegeti covoare si mochete din fibre naturale

 

Când vine vorba de pardoseli, mochetele si covoarele de sisal oferă aspectul naturii. Nu numai că aceste covoare sunt fabricate din fibre ale plantei tropicale de agave sisalana, ci vin în multe nuanțe neutre, nisipoase.

Textura creează o bază excelentă pentru diferite gusturi de design, de la tradițional la contemporan. Oferă simplitate și eleganța singure sau suprapuse peste covoarele cu modele existente.

 

Adăugați textură pereților cu pânză tip iarbă

 

Tapetul tip iarbă sau alternativa de vopsea este realizat din fibre naturale precum cânepă, iută, iarbă de mare și bambus care au fost țesute manual, pe un suport de hârtie de orez nepastat.

Aici puteți experimenta cu culoarea. În timp ce haina de iarbă de astăzi vine în nuanțe liniștite și neutre, puteți găsi, de asemenea, tonuri de bijuterii vii, precum verde smarald sau albastru safir, care ar fi alegeri excelente pentru un perete de accent.

Incorporează flori și plante reale

 

Nimic nu aduce la viață o tendință inspirată de natură decât natura însăși.

Puteți incorpora flori/plante, toate într-o singură culoare, îngrămădite pe o masă de cocktail sau pe o insulă de bucătărie. O jardinièră supradimensionată sau oală de teracotă îmbătrânită, cu o colecție de orhidee sau cactuși arată unic. Indiferent dacă sunt proaspete sau false, ele adaugă viață casei tale.

 

Related posts

Lucruri pe care este bine să le știi atunci când cumperi becuri

Adina Meyers

O resedinta de inceput de secol XX

Adina Meyers

Biblioteca poate fi vedeta locuintei tale

Adina Meyers