Image default
LifeStyle

Securitate pentru casa

Cu noile solutii propuse – sistemul KNX (Schneider Electric), casa ramane in siguranta in lipsa proprietarilor si poate fi controlata usor de la distanta prin intermediul oricarui tip de terminal care permite accesul la internet: PDA, telefon mobil, calculator. In plus, sistemul KNX integreaza solutii de eficienta energetica, iar acestea pot duce la o economie de pana la 30% din valoarea facturilor de energie electrica.

La o simpla apasare de buton sistemul KNX intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru anumiti consumatori mai sensibili, echipamentele de incalzire sau racire trec pe modul de „economie” si se activeaza alarma, impreuna cu senzorii de simulare a prezentei.

Senzorul de vant inchide sau deschide automat storurile, in functie de vreme, iar proprietarii sunt anuntati daca geamurile sunt deschise in lipsa lor.

Trecerea de la sistemul local de control la cel de control de la distanta, prin internet, se face automat la activarea alarmei.

La intoarcerea acasa, aducerea locuintei in starea dorita se face usor si rapid, printr-o simpla apasare de buton. Plantele care raman in casa pot avea parte de atmosfera optima si atunci cand proprietarii lipsesc, pentru ca acestia pot seta temperatura pe care o doresc de la distanta sau pot chiar schimba aceste setari si ajusta atmosfera in functie de vreme, prin intermediul telefonului mobil sau PDA-ului.

Articole similare

Un motor multifuncțional destinat grădinarilor a fost lansat pe piață de producătorul german STIHL

comunicat de presa

Parametrica [digi fab school], invitata la FAB10 Barcelona, 2-8 iulie 2014

casamea.ro

Sfaturi care sa te ajute sa mentii un mediu sanatos in casa ta

casamea.ro

Lasă un comentariu

twelve − eleven =