LifeStyle

Securitate pentru casa

Cu noile solutii propuse – sistemul KNX (Schneider Electric), casa ramane in siguranta in lipsa proprietarilor si poate fi controlata usor de la distanta prin intermediul oricarui tip de terminal care permite accesul la internet: PDA, telefon mobil, calculator. In plus, sistemul KNX integreaza solutii de eficienta energetica, iar acestea pot duce la o economie de pana la 30% din valoarea facturilor de energie electrica.

La o simpla apasare de buton sistemul KNX intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru anumiti consumatori mai sensibili, echipamentele de incalzire sau racire trec pe modul de „economie” si se activeaza alarma, impreuna cu senzorii de simulare a prezentei.

Senzorul de vant inchide sau deschide automat storurile, in functie de vreme, iar proprietarii sunt anuntati daca geamurile sunt deschise in lipsa lor.

Trecerea de la sistemul local de control la cel de control de la distanta, prin internet, se face automat la activarea alarmei.

La intoarcerea acasa, aducerea locuintei in starea dorita se face usor si rapid, printr-o simpla apasare de buton. Plantele care raman in casa pot avea parte de atmosfera optima si atunci cand proprietarii lipsesc, pentru ca acestia pot seta temperatura pe care o doresc de la distanta sau pot chiar schimba aceste setari si ajusta atmosfera in functie de vreme, prin intermediul telefonului mobil sau PDA-ului.

Related posts

Detoxifiere cu suc de sfecla rosie

Adina Meyers

Noua colecție Cool Browns de la Syoss Oil Intense: șatenul nu a fost niciodată mai cool!

Adina Meyers

Ai primit trandafiri uscați? Comandă de la un magazin de specialitate

Adina Meyers