LifeStyle

Marii profesionisti ai Romaniei, in dialog cu liceenii si studentii

Vineri, 13 martie 2015, in ultima zi a Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution liceenii si studentii din Bucuresti ii vor intalni pe: Paul Ardeleanu (Public Speaking Coach), Florin Dobre (Artist, Designer), Gabriel Cotabita  (Singer), Ana Ularu (Actrita), Camelia Capitanu (Realizator TV, jurnalist, blogger, actor), Razvan Tupa (Poet, jurnalist).

Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 18:00 – 20:00, la Academia de Studii Economice (Aula Magna). Intrarea este libera!

La sfarsitul fiecarei seri, liceenii vor avea sansa sa se inscrie in cursa pentru un loc gratuit in Tabara Coolturala BookLand, prin tragere la sorti in ultima zi a conferintelor.                                                                                                                          

Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui! Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze. 

„E important sa stii de la inceput de drum spre ce destinatii aspiri, sau sa poti descrie macar o parte din lucrurile care vrei sa fie in viata ta, la un moment dat. Astfel iti vei aminti mereu cine esti si ce ai de facut – iar cunoscand raspunsul acestor doua intrebari, nu te vei pierde de ceea ce iti doresti sa fii si sa devii. Cred in oamenii cu initiativa si dorinta de a actiona,  care au drept motor de functionare, propriile visuri. Tinerii detin o putere speciala ce apartine varstei lor, numita entuziasm! Cu entuziasm, astept sa ne intalnim si sa investim in noi si in societatea pe care o construim.”, Camelia Capitanu.

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.                                                                             

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie – 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie tinerilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro  prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. 

Mai multe detalii pe: http://book-land.ro/conferinte 

Parteneri non-media: Academia de Studii Economice din Bucuresti – Facultatea de Marketing, Consiliul National al Elevilor, Uniunea Studentilor din Romania, Uniunea Studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

 

 

 

Related posts

Nurofen pentru copii

Adina Meyers

Ajutor 100% natural pentru picioarele obosite

Adina Meyers

Invitaţie gratuita pentru părinţi şi copii la atelierul „Iubire necondiţionată”!

Adina Meyers