Este recunoscut faptul ca materialele textile vor reprezenta viitorul in designul de interior.

O schema de culori energizante, in ton cu natura, precum si materiale naturale clasice, la care se adauga si altele, ca rafia si iuta, incalzesc interioarele in care deseori abunda albul. Simplificarea si individualizarea sunt chemate pentru a aduce autenticitate si claritate. Un look vintage-modern este creat folosindu-se combinatii neconventionale, cu materiale ca: lemn, hartie, ceramica si plastic. Liniile, dungile, motivele florale, obiectele lucrate manual sau pictate creeaza un „touch” personal. Ce simplu poate fi sa adaugi stil!

Anii ’50 si ’60 pot oferi o interpretare contemporana cand se folosesc culori fresh, modele florale romantice si detalii fine. Tot mai mult se poarta si ornamentele florale intr-un mix de tonuri pastel, foarte la moda fiind culorile lila si zmeura. Aditional florilor si plantelor, insectele sunt o alta sursa de inspiratie pentru forme si design. Desenele si grafica frumoasa impodobesc obiectele din sticla, portelan sau materiale textile. Traieste viata cu fun!

Related posts

1200 mp amenajati in stil clasic

Bianca Ion

Mobilier pentru spaţii mici

Lucia Lazar

Alternative la finisajele clasice: renoveaza mai usor si mai rapid

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe