LifeStyle

Sculele electrice si accesoriile Bosch iti aduc super-distractie: concert cu trupa Voltaj, finala Euro 2012, petrecere electrizanta cu mici si bere

Peste 500 de persoane care au cumparat scule electrice Bosch in ultima luna si au participat la o tragere la sorti sunt asteptate duminica, 1 iulie, pe Stadionul de Atletism „Lia Manoliu” din Bucuresti pentru a participa la o seara de neuitat oferita de Bosch. Invitatii se vor bucura de un concert Voltaj, de un spectacol cu majorete, precum si de o petrecere electrizanta cu mici si bere, in cadrul careia sunt planificate numeroase activitati sportive, distractive si de indemânare, concursuri si surprize. Astfel, toti invitatii vor avea ocazia sa intre in atmosfera Campionatului European de Fotbal 2012, urmarind finala acestuia proiectata pe ecrane de dimensiuni mari.

’’Bosch este mereu alaturi de clientii sai in cele mai importante momente din viata lor. Persoanele care folosesc sculele electrice Bosch fie sunt pasionate de mesterit si bricoleaza ca hobby, cu ajutorul sculelor electrice de mesterit marca Bosch, fie lucreaza zi de zi pe santier cu sculele profesionale din gama Bosch. Un lucru care ii uneste pe toti clientii Bosch este pasiunea – pentru mesterit, dar si pentru muzica si fotbal. Din acest motiv, am vrut sa organizam o petrecere exclusivista, care sa uneasca aceste pasiuni – sculele electrice Bosch, muzica buna si Campionatul European de Fotbal Euro 2012’’, au afirmat reprezentantii Bosch. Astfel, clientii Bosch pot intra pe ritmul muzicii cântate de Voltaj in atmosfera Finalei Euro 2012 si isi pot face incalzirea printr-un mini-campionat de fotbal inedit, in  cadrul caruia se vor organiza mai multe meciuri de fotbal. Pentru calificarea in finala, echipele organizate ad-hoc trebuie sa marcheze cât mai multe goluri intr-o perioada data de timp. Dar nu oricum, ci cu ajutorul masinilor de curatat cu inalta presiune Aquatak de la Bosch. Câstigatorii vor participa la un meci-finala, in urma caruia cel mai bun jucator se va alege cu un premiu surpriza. Atmosfera va fi intretinuta de concertul Voltaj, urmat de proiectia finalei Campionatului European de Fotbal 2012 pe super-ecrane.

Related posts

Vara copiilor: Accesorii chic pentru orice pitic

Adina Meyers

Tie-Me-Up lanseaza un nou accesoriu de par: hair rose-ul.

Adina Meyers

Incredibila poveste a palmierului hawaiian, o planta pe care trebuie s-o ai acasa!

Adina Meyers