LifeStyle

Usi din lemn masiv stratificat – tehnologie si estetica intr-un singur produs

Povestile de succes au intotdeuna si cele mai tumultoase aventuri in spate. Se intampla rar sa auzi despre cariera cuiva ca ar fi fost o panta lina pe care a continuat sa urce, pana a ajuns in punctul culminant. Asa se contureaza si povestea lui George Tanase, acum director general al uneia dintre cele mai indragite afaceri cu usi din lemn masiv din Romania – TGG. A trebuit sa treaca prin mai multe probleme, sa renunte la afacerea de familie pentru a se descurca pe cont propriu, dar si-a indeplinit visul. Care vis? De a face usi de calitate in Romania.

George Tanase spune ca unul dintre secretele afacerii sale este folosirea tehnologiei. De ce sa nu profiti de ea atunci cand te poate ajuta sa-ti indeplinesti cele mai marete obiective? Usile din lemn masiv stratificat produse la TGG sunt bazate pe o tehnologie de ultima generatie, iar lemnul este de cea mai buna calitate. Poate tocmai din aceasta cauza, afacerea ramane una dintre cele mai originale. George Tanase nu renunta la calitate in favoarea profitului. Clientii care i-au calcat pragul au ramas fideli si au recomandat si prietenilor. Asa se face ca majoritatea celor care comanda de la TGG sunt oameni care apreciaza lucrurile fine, bine slefuite, dar mai ales durabile in timp.

Pentru cei care se intreaba ce inseamna, de fapt, usi din lemn stratificat si ce aduc ele nou fata de alte usi, exista cateva explicatii simple. Lemnul, prin natura lui, este supus vicisitudinilor mediului, astfel, se poate degrada usor in timp, mai ales sub actiunea umiditatii. Tehnologia moderna elimina din ecuatie aceste slabiciuni prin faptul ca straturile din lemn masiv sunt montate intr-un sistem perpendicular, rezultatul final fiind o usa care nu se deterioreaza la prima ploaie mai zdravana, nu se crapa si nu scartaie. Pentru a recunoaste un produs original din lemn masiv stratificat nu trebuie decat sa te uiti la muchii. Daca sunt din lemn masiv, atunci nu ar trebui sa prezinte imbinari la colturi, asa cum se intampla la cele din furnir.

In plus, usile din lemn masiv stratificat produse in atelierul lui George au o estetica aparte. Modelele exprima acel aer aristocratic al calitatii si se potrivesc de minune caselor in stil vechi, pensiunilor, localurilor, dar si apartamentelor in stil modern. Iar daca faci un drum pana in Valea Cascadelor sau Colentina (Bucuresti), unde se afla cele doua magazine TGG, atunci poti sa vezi, sa atingi si sa alegi usile pentru toata casa. Da, la TGG poti alege atat usi de interior pentru fiecare incapere din casa, cat si usa de exterior care sa incadreze exact cum iti doresti arhitectura cladirii. Si nici nu trebuie sa-ti faci griji in privinta preturilor. Intr-adevar, nu sunt preturi pentru oricine, dar sunt usi pentru o viata. Incep de la 1090 de lei pentru usile de interior si 1400 de lei pentru usile de exterior, dar pot ajunge si la 12000 de lei in functie de cerintele tale. Despre preturi afli mai multe accesand link-ul www.tgg.ro.

La TGG, asa cum spune si George Tanase, inca se pastreaza traditia tamplariilor vechi, unde clientul este liber sa-si aleaga modelul preferat, sa vina cu idei, sa spuna ce-si doreste cu adevarat. Mergand pe acest principiu, la TGG sunt executate si lucrari la comanda. Cu alte cuvinte, in afara de usi, poti face comanda de scara interioara, semineu sau masca pentru calorifer, toate din lemn masiv.

 

 

 

 

 

Related posts

Ordinul Arhitecților din România lansează arhINIȚIATIVE: apel de proiecte și soluții contra Covid-19

Adina Meyers

La Atelierul “Mâinile prind culoare”, copiii s-au jucat de-a micii pictori

Adina Meyers

Jocurile de noroc, multiple beneficii asupra psihicului

Adina Meyers