LifeStyle

Frappé din NESCAFÉ Brasero: Un ritual in 3 pasi, gustul verilor racoroase!

NESCAFÉ Brasero iti ofera o adevarata experienta in confortul casei tale pentru ca iti poti prepara dupa gust si imaginatie un frappé spumos, cremos, cu o textura si gust deosebite. Va deveni in mod cert un ritual al dupa-amiezelor de vara atunci cand vrei sa stai in casa si sa te revigorezi.

Cum? Nimic mai simplu: cu NESCAFÉ Brasero Mild, NESCAFÉ Brasero Original sau NESCAFÉ Brasero Strong poti avea in 2 minute un frappé racoritor si delicios, chiar la tine acasa. Vei uita de caldura de afara si vei savura indelung gustul bun al cafelei reci cand navighezi pe net cautand destinatii de vacanta sau stai la povesti cu prietenii.

Shaker-ul, paharul NESCAFÉ, cafeaua preferata si cuburile de gheata sunt aliatii cu care iti poti pregati un frappé savuros cat ai clipi.

Iata ritualul prepararii frappé-ului din NESCAFÉ Brasero asa cum il experimentam noi:

PASUL 1:

Pune in shaker prima parte din ingrediente: 3 lingurite de cafea NESCAFÉ Brasero (Mild, Original sau Strong) si 2 lingurite de zahar. Nu uita de apa – pentru inceput doar 2 degete/40ml si 3 cuburi de gheata sa te racoreasca.

PASUL 2:

Amesteca bine continutul din shaker aproximativ 30 secunde.

PASUL 3:

Toarna continutul din shaker in paharul special de frappé adaugand restul de apa (aprox 80ml) si completandu-l cu lapte in functie de preferinta (pana la 250ml).

Vei obtine o bautura gustoasa si extrem de rece care te va mentine in forma, te va racori si iti va incanta simturile atunci cand caldura te topeste. In plus, va fi gata in mai putin de doua minute,  dar il vei putea savura indelung, profitand de cateva ore de liniste in confortul casei tale.

NESCAFÉ Brasero Mild, NESCAFÉ Brasero Original si NESCAFÉ Brasero Strong iti vor aduce in fiecare dupa-amiaza gustul verilor racoroase! Incearca-l si tu! 

Articole similare

„One Moment in Time”: Soprana Irina Baianț a trăit emoții unice alături de Simona Halep

comunicat de presa

Rețetă: negresă cu nuci

Cristiana Trifu

Festivalul degustatorilor de film si arta culinara

comunicat de presa

Lasă un comentariu