LifeStyle

Schneider Electric propune Unica Top pentru ambiante sofisticate

Schneider Electric a creat o gama de rame pentru aparatajul electric care confera rafinament si completeaza designul incaperilor cu un detaliu de efect. Ramele Unica Top, se asorteaza cu orice tip de design interior, de la avangardist sau sofisticat pana la disco sau retro si respecta ultimele tendinte decorative.

Avantajul principal al gamei Unica Top este calitatea si caracterul pretios si durabil al materialelor, lemnul si metalul sunt cel mai des utilizate, iar in acest fel, noile produse sunt usor de armonizat cu orice tip de design interior.

Spre exemplu, Unica Top in nuante de cires, fag, tabac sau wenge se potrivesc foarte bine interioarelor clasice sau rafinate si le confera un aer sofisticat. Astfel de detalii, care pun in evidenta atat elementele de decor cat si culoarea peretilor, deseori definesc personalitatea unei incaperi.

Ramele din metal sunt la fel de spectaculoase: cu ajutorul lor se poate completa o atmosfera disco sau una eleganta. Nuantele de crom satinat, nichel mat sau crom lucios sunt de asemenea potrivite pentru asortarea la un design minimalist sau nonconformist.

Tipul de material si nuanta lui nu sunt singurele optiuni pe care utilizatorii le au la dispozitie, acestia pot de asemenea alege mecanismul pentru rama, dar si tipul de finisaj: fie aluminiu, fie grafit.

Gama Unica Top permite combinarea unei varietati de functii de la intrerupatoare si prize, pana la functii de reglare si programare, concepute pentru a maximiza gradul de confort din incaperi.

Printre cele mai utile mecanisme ce pot fi incadrate in rame Unica Top se numara:

Variatorul de tensiune, un mecanism care creeaza atmosfera adaptata la preferintele locatarilor: lumina poate fi mai difuza, ideala pentru vizionarea programelor TV sau puternica, potrivita pentru citit sau alte activitati minutioase. Acesta este disponibil in doua variante, cel electronic rotativ si cel prin impulsuri, care se actioneaza prin apasare si retine apoi comanda primita. 

Termostatul asigura temperatura ideala in casa si ofera posibilitatea crearii unor scenarii pentru orice moment al zilei si chiar pentru o intreaga saptamana.

Detectorul de miscare este un mecanism care aprinde lumina ori de cate ori cineva este prezent in spatiul monitorizat, iar astfel asigura libertate de miscare si economiseste energie electrica.

Pentru a le fi de ajutor clientilor, Schneider Electric ofera un simulator virtual pe site-ul propriu, iar in acest fel cei interesati pot alege culoarea peretilor si pot incerca diferite tipuri de rame si de mecanisme, inainte de a lua o decizie.

Related posts

Divizia de electrice a Menatwork a crescut producția cu 24% în 2015

Adina Meyers

Gardurile vii, îmbrățișarea naturală a grădinii tale

Adina Meyers

Jocurile si Magia Sarbatorilor la Unirea Shopping Center

Adina Meyers