LifeStyle

Panasonic HDC-TM300, premiata de catre EISA la categoria Camera Flash HD a anului

Camera video Full HD Panasonic HDC-TM300 a fost desemnata castigatoare a premiului European Imaging and Sound Association (EISA) la categoria European HD Flash Cam.

Camera video Full HD HDC-TM300 este disponibila si în Romania la magazinele partenere Panasonic.

Camera castigatoare este echipata cu noul sistem de senzori 3MOS si încorporeaza un ecran tactil ce permite operarea cu usurinta a icon-urilor afisate pe LCD, doar prin atingerea lor cu varful degetului.

În afara premiului pentru Camera Flash HD a anului, Panasonic a mai primit 3 distinctii pentru European Plasma TV 2009-2010 (VIERA TX-P42V10), European Multimedia Camera 2009-2010 (DMC-GH1) si European Micro System 2009-2010 (Panasonic SC-HC3). Cele patru premii EISA 2009-2010 vin în completarea a tot atatea distinctii pe care Panasonic le-a obtinut în urma cu un an.

“Suntem extrem de bucurosi sa primim premiul European HD Flash Cam 2009-2010 Award din partea unei organizatii atat de respectate la nivel global precum EISA. Vom continua sa lucram si pe viitor pentru a îmbunatati linia noastra de camere video cu noi modele de înalta definitie, cu caracteristici inovatoare, astfel încat consumatorii sa poata filma usor clipuri video de cea mai buna calitate si sa se bucure de o excelenta experienta cand vor revedea înregistrarile pe televizoare HD de format mare”, spune Sven Dabelstein, Senior Manager, Product Marketing DSC/Camcorder/GA – Consumer Group, Panasonic Marketing Europe GmbH.

În justificarea alegerii modelului HDC-TM300 drept Camera Flash HD a anului, juriul EISA afirma: “Manevrabilitatea, tehnologia de top si functiile profesionale sunt combinate perfect în camera video HD Panasonic HDC-TM300. Rezolutia înalta, sensibilitatea noului sistem de senzori de imagine 3MOS, alaturi de tehnologia de stabilizare optica avansata, asigura obtinerea unor înregistrari foarte bune în orice conditii de filmare. Procesarea imaginilor se realizeaza prin multe si sofisticate functii automate, inclusiv printr-un sistem de tracking inteligent. Memoria interna cu o capacitate de 32 GB vine sa înlocuiasca sistemele obisnuite cu hard disk, ceea ce face ca HDC-TM300 sa fie un model mai silentios, dar si mai performant. Posibilitatea de a înregistra si pe carduri de memorie SD permite utilizatorului sa aiba acces mai facil la imaginile înregistrate. Modelul HDC-TM300 poate fi utilizat cu performante bune si pe post de camera foto digital, gratie posibilitatii de configurare manuala a unor functii pentru capturarea imaginilor statice. Camera dispune, de asemenea, si de un slot standard pentru conectarea la diverse accesorii precum microfoane sau lumini.”

HDC-TM300 este o camera cu memorie duala, echipamentul putand stoca înregistrarile atat în memoria interna de 32GB cat si pe un card SD. Noul sistem de senzori 3MOS asigura o calitate foarte ridicata atat înregistrarilor video cat si imaginilor foto capturate cu acest echipament. Folosirea celor trei senzori MOS full-HD permite obtinerea unui numar de pixeli de 9.150.000 (3.050.000 pixeli x 3), cel mai înalt nivel din industrie în acest moment. Camera semiprofesionala vine echipata cu noul sistem de lentile Leica Dicomar cu deschidere mare (diametrul filtrului fiind de 43 mm) si senzor de imagine de 1/4.1-inch. Inelul pentru configurarea manuala confera utilizatorilor acces rapid la functiile aparatului si la controlarea cu precizie a conditiilor de captura. 

Vizitatorii targului IFA 2009 Consumer Electronics Exhibition din Berlin, eveniment ce va avea loc în perioada 4 – 9 septembrie 2009, vor avea ocazia sa vada la standul Panasonic (Hall 5.2 a/b) nou premiata camera video HD. 

Premiile EISA vor fi decernate în cadrul ceremoniei oficiale ce va avea loc pe 4 septembrie la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

Înfiintata în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociatie multimedia care testeaza produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociatia are 50 de publicatii specializate în echipamente audio, mobile, video si foto din 20 de tari europene.

Related posts

Gateste autentic oriental cu Blue Dragon

Adina Meyers

Peste 200 de milioane de femei din intreaga lume sufera de osteoporoza

Adina Meyers

Concursul National Eurocosasul Ruris 2012 se desfasoara anul acesta in cadrul Targului de Sf. Ilie de la Polovragi

Adina Meyers