LifeStyle

Panasonic VIERA TX-P42V10E castiga premiul EISA la categoria “televizoare cu plasma”

Panasonic VIERA TX-P42V10E a fost desemnat castigator al categoriei European Plasma TV, în cadrul premiilor EISA 2009-2010, anunta Panasonic.

Televizorul cu plasma P42V10 este disponibil si în Romania la magazinele partenere Panasonic.

Alaturi de VIERA TX-P42V10E, Panasonic a mai primit înca trei premii pentru European Mulitmedia Camera 2009-2010 (LUMIX DMC-GH1), European HD Flash Cam 2009-2010 (HDC-TM300) si European Micro System 2009-2010 (Panasonic SC-HC3). Cele patru premii EISA urmeaza performantei înregistrate anul trecut cand Panasonic a obtinut, de asemenea, patru distinctii.

„Prin modelul TX-P42V10E am creat televizorul cu ecran plat de cea mai buna calitate, ce reuneste ultimele tehnologii NeoPDP dar si o serie de functii de retea extrem de “prietenoase” cu utilizatorul”, spune Fabien Roth, Senior Manager – TV, Panasonic Marketing Europe GmbH. „Castigarea premiului European Plasma 2009-2010 este o confirmare a faptului ca TX-P42V10E creeaza pentru consumator cea mai spectaculoasa experienta video”, adauga oficialul. Justificand alegerea, juriul EISA afirma: “Excelenta calitate a imaginii, functionalitatea, tehnologia de ultima ora, dar si pretul competitiv au facut din modelul TX-P42V10E cea mai buna alegere la categoria televizoarelor cu plasma. Display-ul ofera o adevarata experienta cinematografica, un contrast excelent si culori foate naturale, obtinute fara niciun efort din partea utilizatorului gratie functiei THX Preset. Modelul este capabil sa redea imagini Full HD de la transmisii TV terestre gratie tunerului compatibil MPEG4, în acelasi timp fiind echipat si cu un tuner HD pentru transmisii prin satelit. Mai mult, functia VieraCast te tine “conectat”, utilizatorul putand accesa Internetul direct de pe televizor printr-o serie de widget-uri foarte intuitive, în timp ce compatibilitatea DNLA permite accesarea continutului multimedia din reteaua de acasa. În acelasi timp, panoul NeoPDP garanteaza o execelenta eficienta în materie de consum energetic. Va fi dificil sa gasesti toate aceste caracteristici la un alt echipament, la acelasi pret.”

Panasonic VIERA TX-P42V10E este parte a seriei VIERA V10. Modelul TX-P42V10E este echipat cu panou NeoPDP ce ofera un contrast dinamic de 2.000.000:1, o calitate a imaginii la nivelul celei cinematografice, cu rezolutie de 1.080 de linii si Digital Cinema Colour. Display-ul certificat THX este echipat, de asemenea, cu Sub-field Drive 600Hz care contribuie la obtinerea unei imagini fara sacadare, functia smooth playback 24P si serviciul VIERA CAST. Modelul are un aspect foarte plat, de tip “o singura foaie de sticla”, care creeaza impresia ca pur si simplu televizorul “pluteste” în aer sau pe perete. Panoul ecologic NeoPDP nu contine plumb, consuma mai putina energie electrica decat generatiile anterioare de panouri cu plasma si are o durata de viata de pana la 100.000 de ore. În afara functiei integrate VIERA Image Viewer pentru vizualizarea fotografiilor digitale, Panasonic TX-P42V10E poate reda clipuri în format DivX sau AVCHD Lite.

Vizitatorii expozitiei IFA 2009 Consumer Electronics din Berlin (4 – 9 septembrie 2009) vor avea ocazia sa priveasca mai de aproape VIERA TX-P42V10E la standul Panasonic (Hall 5.2 a/b).

Premiile EISA vor fi decernate în cadrul ceremoniei oficiale ce va avea loc pe 4 septembrie la Adlon Kempinski Hotel din Berlin. Înfiintata în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociatie multimedia care testeaza produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociatia are 50 de publicatii specializate în echipamente audio, mobile, video si foto din 20 de tari europene.

Related posts

30 de dealeri STIHL pornesc magazinele online

Adina Meyers

www.arctic.ro – un site FRESH care iti premiaza loialitatea

Adina Meyers

6 sfaturi mai puțin știute despre eliminarea tarifelor de roaming

Adina Meyers