LifeStyle

Thomsit sustine promovarea specialistilor in pardoseli

In perioada 11 – 13 noiembrie 2009, are loc a treia editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli, organizat de Asociaţia Profesioniştilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL), cu sprijinul Asociaţiei Europene EAPT P+F (Association to Promote Training in Parquet-laying Skills and Flooring Technology in Europe).

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in incinta Home Design Mall.

Concursul consta in executarea montajelor din mocheta, covor pvc, linoleum si parchet. In paralel cu acesta se va organiza si o expozitie cu profil de pardoseli. Comisia de arbitraj va fi formata din profesionisti cu experienta din Romania si Austria. Editiile anterioare ale concursului s-au desfasurat la Sibiu (2008), si respectiv la Cluj (2007).

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli are ca scop premierea si promovarea performantei in domeniu. Anul acesta se vor acorda premii in valoare de 13000 lei, premiul cel mare consta intr-un cec in valoare de 3000 lei. Se va acorda si un premiu special in valoare de 300 lei, pentru cea mai buna lucrare din portofoliul participantilor.

Promotor al competitiei si performantei, Thomsit se implica si in editia din acest an in calitate de sponsor, din dorinta de transforma in traditie aceste evenimente.

Thomsit este una dintre cele mai importante marci ale diviziei Adezivi Henkel. Cu o experienta de peste 60 de ani pe piata produselor pentru pardoseli, Thomsit este astazi numarul unu in tehnologia de acoperire a pardoselilor in Germania si restul Europei. Thomsit ofera parchetarilor  intregul sistem de produse pentru parchet, de la produsele pentru repararea suprafetei suport, amorse, sape autonivelante, adezivi, pana la produsele de finisare a parchetului.

Mai multe informatii despre gama Thomsit puteti gasi accesand: www.thomsit.ro.

Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL)  a fost infiintata in 2004 cu scopul de a reprezenta interesele membrilor si a dezvolta activitatile de prelucrare, distributie si instalare a pardoselilor din lemn. Asociatia isi mai propune sa creasca calitatea produselor si serviciilor oferite pe piata, sa sustina si sa protejeze interesele comune ale membrilor in relatiile cu statul.

Related posts

EXPERIENTA BIFE-SIM 2013: conferinte, consultanta si programe speciale

Adina Meyers

thecraftlab by Irina Neacsu

Adina Meyers

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Adina Meyers