LifeStyle

RUUKKI Romania lanseaza Adamante, expresia stilului mediteranean in materie de acoperisuri

Ruukki Adamante are o greutate de 10 ori mai mica fata de tiglele traditionale din ceramica, generand economii considerabile la costurile de structura ale casei

Bucuresti, 11 mai 2011- RUUKKI lanseaza Adamante, primul acoperis din tabla profilata tip tigla specific caselor mediteraneene. Avand un design indraznet, modelul profilului Ruukki Adamante reflecta extrem de fidel forma tiglei ceramice fata de alte acoperisuri din tabla tip tigla. In plus, profilele Adamante sunt realizate din tabla de otel finlandez galvanizat la cald, avand protectie de ultima generatie, Pural. Ruukki ofera 50 de ani garantie tehnica si 20 de ani garantie estetica pentru profilele de acoperis Adamante.

„Romanii sunt foarte atrași de ideea de a avea case care sa le aminteasca de farmecul vacanțelor din zona Mediteranei. Mai exista si categoria celor care au lucrat intr-una dintre tarile din regiune si s-au intors in Romania cu amintirea acelor locuinte. Astfel, casele romanilor construite in stil mediteranean sunt intalnite destul de des pe malul Marii Negre, dar chiar si la poalele muntilor, sau in zona Moldovei”, a declarat  Zoltan Szoke,  Business Line Manager Roofing  Ruukki Romania & Bulgaria. „Pentru reinterpretarea acestui stil in constructia propriei locuinte, consumatorii romani trebuie sa respecte caracteristicile mediteraneene, pentru obtinerea unui rezultat unitar si armonios” a mai adaugat el.

Profilul Adamante are o greutate redusa, de numai 4,72 kg/mp, fiind usor de transportat si instalat. Lungimea profilelor este variabila si se ajusteaza in functie de proiectul fiecarui acoperis in parte, pentru a evita pierderile de material. Montajul este asigurat de echipe specializate ale distribuitorilor Ruukki din intreaga tara.   

Profilele de acoperis Adamante au fost proiectate pentru a rezista conditiilor de clima solicitante si fluctuante, de la arsita verii si ploile de toamna, la ciclurile de inghet-dezghet din perioada de iarna. Adamante se comercializeaza alaturi de un kit complet de instalare, care include toate elementele necesare montajului.

Noul acoperis este unic pe piata fiind disponibil intr-o gama larga de culori, inclusiv rosu rubiniu si violet ametist, doua culori speciale recent lansate si care se regasesc numai in portofoliul Ruukki. Mai multe detalii despre sistemele de acoperis Ruukki si ponturi utile in montajul acoperisului gasiti pe www.ruukkiacoperis.ro

Related posts

Exclusive Beauty & Fashion Shows: noua experienta de shopping din Micul Paris!

Adina Meyers

Parazapada sau sfartecatorul de zapada va ajuta sa evitati accidentele si sa pastrati casa mai calduroasa!

Adina Meyers

Ce rechizite sunt necesare pentru clasa zero?

Adina Meyers