LifeStyle

Knauf Insulation si AAEC lanseaza dialogul pe tema sustenabilitatii in constructii

In cadrul unui seminar co-organizat  de catre Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri si Knauf Insulation, cele doua organizatii au lansat dialogul largit pe tema sustenabilitatii in constructii. Seminarul a fost destinat auditorilor profesionisti din Bucuresti si si-a propus ca principal obiectiv aducerea in discutie a modului in care principiul sustenabilitatii in constructii se reflecta in legislatie, in executie precum si in productia de materiale de constructie in sine.

Knauf Insulation, lider mondial in productia de materiale izolante, are o indelungata traditie inovatoare, si isi bazeaza obiectivele de afaceri pe un puternic focus pe sustenabilitate. Solutiile de izolatie propuse de catre Knauf Insulation reflecta preocuparea pe termen lung a companiei in directia sustenabilitatii energetice, cu accentul pe economia de energie, pe reciclare si utilizarea tehnicilor de productie nepoluante. Credem ca numai dialogul sustinut cu toate partile implicate – producatori, legiuitori, asociatii profesionale, constructori si contractori, comercianti si autoritatile de profil, inclusiv beneficiarul final – este in masura sa aduca cu adevarat pe agenda publica necesitatea sustenabilitatii in constructii. Initiativa noastra de parteneriat cu AAEC in acest sens este una salutara” – a declarat doamna Lucia Matei, Marketing Manager Knauf Insulation.

Unul dintre obiectivele principale ale Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri este acela de a informa in permanenta publicul interesat de ultimele tendinte atat in planul solutiilor tehnice cat si in directia cadrului legislativ. Interesul acordat subiectului sustenabilitatii de catre membrii asociatiei noastre este un semn clar in directia necesitatii dialogului intre cat mai multe parti implicate. Evenimentul organizat impreuna cu Knauf Insulation este un nou pas in aceasta directie” – spune doamna Emilia Mladin, Presedintele Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri.

In cadrul seminarului au avut loc prezentari precum si discutii deschise pe tema evolutiei materialelor de constructie nepoluante (prezentare sustinuta de catre Knauf Insulation), a stadiului alinierii legislatiei romanesti la normele europene (prezentare sustinuta de catre un reprezentant al Romanian Green Building Council), precum si analize de caz punctuale din domeniul auditarii energetice (prezentare sustinuta de catre AAEC).

Related posts

Black Friday – Vinerea Neagră. Ghid de supraviețuire pentru consumatori

Adina Meyers

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers

Efect al jobului remote: După 25 de ani, angajatul este obez, cocoşat şi mereu obosit – Imagini șocante

Adina Meyers