LifeStyle

Fabrica de Clătite Tefal – Țară, țară vrem clătite!

Îți mai aduci aminte de aroma clătitelor preparate de mama sau bunica? Zilele în care ajungeai acasă după școală erau cele mai frumoase, atunci când pe masă te așteptau deliciile aburinde. Cu magiun de prune, dulceață parfumată de vișine, brânză dulce și stafide ori extra-topping de ciocolată, desertul celor mai frumoși ani rămâne întipărit în memorie.

Cu tigăile Tefal clătitele iau forma perfectă

Gusturi intense, multă voie bună și prietenii alături! Savoarea celui mai popular desert a fost redescoperită pe 14 martie, în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului Fabrica de Clătite Tefal. Atmosfera veselă și cheful de joacă au fost asigurate de Buzdu și Morar, iar cei peste 150 de invitați s-au bucurat de provocări culinare inedite.

“Fabrica de Clătite Tefal aflată deja la cea de-a cincea ediție, a avut ca temă copilăria. Ne-am dorit să ne reamintim bucuria lucrurilor simple. Și în acest an, celebrul brand de țară, Magiunul de prune Topoloveni, fără zahăr adăugat – produs de Sonimpex, a fost alături de noi și a completat gustul celor mai savuroase clătite. Împreună susținem trendurile care promovează un stil de viață sănătos și gusturile autentice.

Le mulțumim prietenilor noștri că ne-au fost alături; și în acest an, am fost onorați să petrecem împreună o dimineață plină de entuziasm, care ne-a amintit de copilărie”, a declarat Gabriela Velicu, Category Manager Groupe SEB România.

Clătite pufoase și aurii? Absolut! Le poți obține fără efort cu tigăile de clătite Tefal. Indicatorul de temperatură Thermo-Spot® ce se află în mijlocul tigăii, îți va indica prin schimbarea culorii în roșu solid, când este timpul perfect pentru a începe să gătești. Iar datorită învelișului interior antiaderent, nu este nevoie să folosești ulei. Simplu, ca o joacă de copii! J

Related posts

Miele prezinta noua gama de masini de spalat W 1909 WPS LiquidWash

Adina Meyers

Cea mai inovatoare linie de ambalare a produselor pe baza de ipsos, acum si in Romania

Adina Meyers

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Adina Meyers