LifeStyle

Jack Daniel’s Studio No. 7 prezinta: Alice Cooper: No More Mister Nice Guy!

Bucuresti, 12 mai 2011 – Jack Daniel’s Studio No. 7 prezinta Alice Cooper, „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!”, un turneu de senzatie la Bucuresti! Pe 14 iunie, la Arenele Romane, regele shockrockului isi da din nou intalnire cu fanii heavy-metalului din Romania.

Concertul este organizat de Events.

Fara Alice Cooper, probabil n-ar fi existat niciodata KISS, Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot ori Rob Zombie … poate nici chiar David Bowie, sau cel putin nici Ziggy Stardust. O legenda a hardrockului, veteranul care a inventat literalmente conceptul de “rock teatral” se intoarce la ce stie sa faca el mai bine cu turneul „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!”.

Showul din 2011, incarcat de artificii demne de filmele horror, ca mai toate aparitiile live marca Alice Cooper, include clasica ghilotina si sarpele boa incolacit in jurul gatului. Setlistul va trece prin greatest-hiturile care l-au facut faimos pe veteranul Cooper, la care se adauga si piese mai noi. De la primul sau album solo, din 1975, “Welcome to My Nightmare”, pana la albume precum “The Last Temptation” din 1994 sau “Brutal Planet” din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice. Ultimul sau album de studio, “Along Came a Spider” (2008), este istoria unui ucigas in serie – o panza de intrigi, infasurata in jurul unui hard-rock de calibru greu.

Co-produs de Alice impreuna cu echipa Dany Saber (Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) si Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead), include piese precum „I Know Where You Live” si „Vengeance Is Mine” ce evoca imnuri clasice din portofoliul lui Cooper – „Is it My Body” sau „Under My Wheels”.

Trupa Alice Coper a fost inclusa in martie in Rock And Roll Hall Of Fame, ocazie cu care vocalul a declarat ca a fi alaturi de The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys “este un sentiment incredibil… s-a spus despre noi ca am revolutionat experienta rockului live – daca e adevarat si asta ne-a adus acest premiu, singurul lucru de spus ar fi ca „There’s no business like show business!”

Calatoria in muzica a lui Jack Daniel a inceput in 1892, cand si-a infiintat propria trupa, numita “Silver Cornet Band” in orasul Lynchburg. Calatoria a continuat cu nume legendare care l-au imbratisat pe Jack si l-au introdus in viata lor artistica, incepand cu Frank Sinatra si terminand cu trupe precum The Rolling Stones, Van Hallen, Guns’n’Roses, Motley Crew si multi altii… In Romania, totul a inceput acum 5 ani cu “Jack Daniel’s Studio No.7”, o platforma muzicala ce a readus muzica LIVE in cluburi: trupe de renume locale si internationale, de la Holograf, Iris, Horia Brenciu Band pana la Europe si Reamonn, de la concerte in cluburi pana la showuri incendiare cu megastaruri precum rockerii de la Aerosmith! “E din nou momentul ca doua legende sa se uneasca si sa ofere o experienta unica: Alice Cooper la Jack Daniel’s Studio No.7 la Arenele Romane!” spune Fady Zaidan, Country Manager Brown-Forman Worldwide LLC Wilmington, Bucharest Branch.

Din 12 mai, cei mai infocati fani au la dispozitie doar 4 zile (12 -16.05) pentru a cumpara bilete cu 15% reducere!
Cumparatorii pot alege dintre urmatoarele categorii de locuri:
Golden Ring – 136 lei, Tribuna (cu loc) – 119 lei sau Regular – 102 lei.
Din 17 mai, tichetele vor fi disponibile la pret intreg:
Golden Ring – 160 lei, Tribuna (cu loc) – 140 lei sau Regular – 120 lei, in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Related posts

Festivalul Ceaiului si al Cafelei se incheie la Bell’Agio Casa printr-o Expozitie de Ceai, Cafea, Arta si Mobila Traditionala

Adina Meyers

La aniversarea de 120 de ani, Miele lansează cea mai curajoasă politică de retur

Adina Meyers

CASARA – O POVESTE

Adina Meyers