LifeStyle

Rowenta Aquaperfect Soft, epilatorul prieten cu pielea ta

De sarbatori vrem ca totul sa fie perfect, insa un look impecabil inseamna mai mult decat un make-up potrivit, o tinuta spectaculoasa si un parfum hipnotizant; inseamna si o piele catifelata.

In sezonul rece pielea este mai sensibila si cu tendinta de uscare, de aceea ingrijirea atenta este obligatorie si incepe de la epilare. Foloseste un aparat care este prieten cu pielea ta si nu iti provoaca iritatii in timpul sesiunilor de epilat. In timp ce epilarea realizata cu un aparat obisnuit creeaza o senzatie de disconfort, agresandu-ti si mai mult pielea in aceasta perioada, cu Rowenta Aquaperfect Soft este mult mai placuta si mai delicata.

Fara durere

Eliminarea parului nedorit cu epilatorul are avantajul de a fi o metoda eficienta, ce-si mentine efectele pentru mai mult timp, insa este umbrita de un dezavantaj: procedura este destul de dureroasa. Epilatorul Aquaperfect Soft de la Rowenta iti ofera o epilare fara durere datorita bilelor de masaj situate pe capul pivotant, chiar langa pensete, ce produc vibratii in timpul procesului, pentru ca tu sa nu mai simti durerea cu aceeasi intensitate atunci cand firele de par sunt smulse din radacina.

Precis si rapid

De sarbatori vrei sa te pregatesti mai rapid si mai usor, de aceea epilarea cu Rowenta Aquaperfect Soft nu dureaza mult. Datorita celor 24 de pensete de mare precizie cu forma speciala Y, a sistemului Vision ce produce o lumina puternica pentru a evidentia zona ce va fi tratata si a capului de epilare pivotant care urmareste perfect linia corpului, epilarea devine rapida si mai placuta.

Mobilitate totala

De acum, tu decizi unde vrei sa fii atunci cand te epilezi. Daca vrei sa folosesti epilatorul in timp ce te bucuri de o baie calda sau cand te uiti la televizor, atunci nimic nu te mai opreste sa o faci. Aquaperfect Soft este primul epilator de la Rowenta care poate fi folosit atat pe piele uscata, cat si pe piele umeda, iar acumulatorul epilatorului, cu o autonomie de 40 de minute, te ajuta sa te bucuri de o epilare fara impedimentul firului, oriunde in casa.

 

 

 

 

 

Related posts

“Rendez-vous” la Goldart

Adina Meyers

Culori pentru gradina ta

Adina Meyers

Tot ce trebuie să ştii despre darea în plată

Adina Meyers