Amenajari Exterioare Gradinarit

Romanii prefera gradini in stil rustic sau mediteranean

In luna februarie, Hornbach organizeaza o expozitie speciala pentru pasionatii de gradinarit care se pregatesc in aceasta perioada de toaletarea copacilor, taierea plantelor uscate si pregatirea spatiului pentru replantare.

„Am hotarat sa organizam acum aceasta expozitie deoarece aceasta este perioada propice in care se pun bazele si se pregateste spatiul pentru proiectele de pavare sau construire a unei terase, ce urmeaza a fi dezvoltate in urma curatarii gradinii de resturi vegetale si plante care nu au supravietuit iernii”, spune Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Hornbach pune la dispozitia clientilor un sortiment vast si foarte bine structurat de unelte mici de mana. Sapaligele, scafele, scormonitoarele, dar si lopetile, cazmalele si tocatoarele de resturi vegetale sunt doar cateva dintre accesoriile si uneltele necesare pentru un proiect de gradina perfect.

Referitor la bugetul alocat pentru achizitonarea unui set de produse necesar curateniei de primavara in gradina, Directorul General al Hornbach Romania a mentionat ca toate produsele sunt disponibile atat in gama Hobby, cat si in gama profesionala.

In ceea ce priveste mobilierul pentru gradini, se observa o afinitate pentru stilul rustic in care se foloseste mobilier din plastic, in special cel care imita lemnul sau ratanul datorita rezistentei la intemperii si capacitatea acestuia de a fi usor curatat. Persoanele care vor sa adopte un stil mediteranean isi indreapta atentia catre mobilierul metalic, precum cel din aluminiu.

Pentru construirea unui adevarat paradis in gradina, consilierii Hornbach recomanda magnolia, ploaia de stele (forsythia), liliacul, thuja, narcisele, dar si zambilele si panselutele. Mai mult, in cazul achizitionarii arbustilor, tufelor, copacilor sau trandafirilor, clientii Hornbach beneficiaza si de garantia cresterii plantelor, acestea avand o calitate ridicata. Astfel, in cazul reclamatiilor indreptatite, banii sunt returnati sau clientilor li se inlocuieste produsul.

 

 

Related posts

Cele 4 condiții pentru a realiza o izolarie fonică optimă în locuință!

Adina Meyers

Mai simplu, mai ușor, cu gama pentru baie GoodHome de la Brico Depôt

Adina Meyers

Soluții pentru pavaj prietenoase cu mediul înconjurător: ce pavele poți alege

Adina Meyers