Home

Ce schimbari fac romanii atunci cand renoveaza baia

Procesul de renovare al baii presupune, in primul rand, inlocuirea obiectelor sanitare principale, pe primele locuri aflandu-se vasul de toaleta si rezervorul acestuia, cat si cada sau cabina de dus, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.

„Cel mai mare numar de piese vandute in 2014 din categoria obiectelor sanitare a fost cel al vaselor de toaleta asezate, urmate la mica distanta de cele suspendate. In ordinea vanzarilor, au urmat cabinele de dus complete”, spune Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Potrivit acestuia, este important de mentionat ca atunci cand nu sunt conditionati de un buget prestabilit, din ce in ce mai multi clienti aleg produse care beneficiaza de tehnologie moderna, cum este cazul vaselor de toaleta fara rama de clatire. In ceea ce priveste caracteristicile acestora, specialistii de la Hornbach au observat o inclinare a clientilor catre produsele cu un design modern, precum cele care prezinta forme in colturi sau perfect rotunde.

De asemenea, analizele Hornbach au aratat ca, odata cu schimbarea vasului de toaleta si a cazii sau a cabinei de dus, romanii inlocuiesc deseori atat bateriile, cat si mobila de baie, insa foarte rar continua procesul de renovare si prin inlocuirea placilor ceramice.

Reprezentantul companiei a subliniat ca economisirea spatiului in amenajarile interioare a devenit un criteriu de achizitie din ce in ce mai important in randul celor care isi renoveaza locuintele. Astfel, clientii Hornbach au preferat in numar mare lavoarele montate pe blat si cele incastrabile. De asemenea, cabinele de dus castiga teren si de multe ori sunt alese modele care vin cu functii suplimentare.

Pentru a veni in sprijinul celor ce au in plan renovarea baii, in luna februarie, Hornbach organizeaza in incinta tuturor magazinelor din tara expozitii speciale in cadrul carora va fi prezentata gama obiectelor sanitare. De asemenea, clientii interesati de achizitionarea acestora vor putea primi sfaturi utile si informatii suplimentare referitoare la caracteristicile si functionarea produselor de la specialistii Hornbach.

Gama de obiecte sanitare din cadrul Hornbach este extrem de diversificata si include toate produsele necesare unei bai moderne si complete: lavoare, baterii, vase WC, rezervoare ceramice pentru vasele de toaleta, cazi, cabine si cadite de dus. La acestea se adauga peste 800 de accesorii care pot transforma o simpla baie intr-o incapere bine organizata si functionala.

De asemenea, Hornbach ofera in exclusivitate in Romania colectia de obiecte sanitare Jungborn, ce include piese de ceramica in stil clasic. Acestea beneficiaza de un design exclusivist si garantie de 30 ani pentru material si productie.

Dincolo de gama larga de produse din categoria obiectelor sanitare, Hornbach pune la dispozitia clientilor servicii de transport si de montaj, foarte folositoare pentru clientii care desfasoara lucrari de renovare a baii.

Astfel, in cazul serviciului de transport, clientii pot opta pentru inchirierea gratis a unei remorci pe care sa o ataseze propriului vehicul, platind doar o garantie de 200 de lei. O alta optiune este livrarea, cu o camioneta, direct de catre Hornbach, cu preturi incepand de la 38 de lei. Pentru cumparaturi mai mari, clientii pot alege, cu preturi incepand de la 250 de lei, si transportul cu un camion dotat cu macara.

In ceea ce priveste serviciul de montaj, unul dintre cel mai des alese de clienti, pasii sunt foarte simplii. Clientul este consiliat si informat inca din magazin cu privire la produsele necesare proiectului si, odata ce opteaza pentru un montaj profesionist, echipele Hornbach sunt programate pentru masuratori la fata locului, iar executia este realizata de mesteri profesionisti. Tariful este stabilit in functie de proiect si de masuratorile realizate, iar montajul are o garantie de 2 ani. 

Related posts

Modificări privind contractele de închiriere sau de vânzare-cumpărare

Adina Meyers

10 greșeli pe care le facem când curățăm baia

Adina Meyers

How to style a country kitchen

Adina Meyers