LifeStyle

Matrioska’s Fair: targ de design dedicat iubirii

Cu ocazia Valentine’s Day, Matrioska a strans alaturi expozanti care au pregatit cele mai neobisnuite articole ce pot fi facute cadou persoanei iubite.

Fericita si cocheta, iubita si rasfatata, Matrioska va asteapta pe data de 8 Februarie, incepand cu ora 12:00, la o doua editie a Targului de Duminica. Nu e tocmai usor sa gasesti un cadou potrivit, tocmai de aceea Matrioska a ales sa adune sub acelasi acoperis designeri care sa aduca sau sa creeze cele mai reusite articole pentru un Valentine’s Day de neuitat.

“Prima editie a fost o provocare. Sankt Petersburg Pub este totusi un loc pentru cunoscatori si tocmai din acest motiv am avut emotii referitor la traficul pe care am incercat sa il asiguram expozantilor. Desi a fost timp ploios, expozantii s-au declarat fericiti, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. La cererea lor, am hotarat sa continuam aceasta aventura a Matrioskai cu o noua editie a Targului de Duminica”, spune Nicolae Daschevici, managerul Pub-ului.

Te intrebi ce gasesti la targ? Totul pentru Ea si El!

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe evenimentul creat pe Facebook.

Sankt Petersburg Pub – Ideal Place to „Eat. Drink. Party”!

 

 

Related posts

Si, cum ar fi daca epilarea cu lumina intens pulsata ti-ar schimba viata?

Adina Meyers

Culori pentru gradina ta

Adina Meyers

Programul In Culise 24-30 Mai

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe