LifeStyle

Matrioska’s Fair: targ de design dedicat iubirii

Cu ocazia Valentine’s Day, Matrioska a strans alaturi expozanti care au pregatit cele mai neobisnuite articole ce pot fi facute cadou persoanei iubite.

Fericita si cocheta, iubita si rasfatata, Matrioska va asteapta pe data de 8 Februarie, incepand cu ora 12:00, la o doua editie a Targului de Duminica. Nu e tocmai usor sa gasesti un cadou potrivit, tocmai de aceea Matrioska a ales sa adune sub acelasi acoperis designeri care sa aduca sau sa creeze cele mai reusite articole pentru un Valentine’s Day de neuitat.

“Prima editie a fost o provocare. Sankt Petersburg Pub este totusi un loc pentru cunoscatori si tocmai din acest motiv am avut emotii referitor la traficul pe care am incercat sa il asiguram expozantilor. Desi a fost timp ploios, expozantii s-au declarat fericiti, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. La cererea lor, am hotarat sa continuam aceasta aventura a Matrioskai cu o noua editie a Targului de Duminica”, spune Nicolae Daschevici, managerul Pub-ului.

Te intrebi ce gasesti la targ? Totul pentru Ea si El!

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe evenimentul creat pe Facebook.

Sankt Petersburg Pub – Ideal Place to „Eat. Drink. Party”!

 

 

Related posts

Ambassador Best Western

Oana Voicu

Design si tehnologie de ultima ora

Adina Meyers

Meriti sansa la fericire, meriti confort in dormitor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe