Gradinarit Home LifeStyle

Sfânta Maria 2020. Florile sunt livrate în destinații neobișnuite: pe plajă, la munte sau în parc

Cele mai multe buchete de flori primite de cele care își aniversează onomastica de Sfânta Maria conțin trandafiri – de 3 ori mai mulți decât frezii sau hortensii sau alstroemeria – , iar aproape 20% sunt livrate în destinații turistice sau de relaxare:  la plajă, la munte, în parc, pe terasă sau chiar pe drum.

Cele mai multe comenzi plasate pentru livrare pe 15 august vin din sudul țării, în timp ce centrul și nordul țării este mai activ în comenzi pe 8 septembrie, când se serbează Sfânta Maria din nou. Peste 1,8 milioane de femei din România își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria. Fiind cel mai popular nume de sfânt, numărul florilor comandate pentru cele care sărbătoresc această zi este proporțional.

Livrări în destinații neobișnuite

Pentru că 15 august este în plin sezon estival și întotdeauna zi liberă, un procent important din numărul comenzilor se livrează pe… plajă. Alte comenzi au ca destinatar persoane aflate la munte sau chiar în parc ori la restaurant.

Printre comenzile speciale se numără și cele care presupun aranjamente spectaculoase sau idei inedite care au rămas în amintirea designerilor. De exemplu, un client Floria.ro a dorit să scrie numele sărbătoritei cu trandafirii albi și roșii, iar un altul și-a dorit să livreze Mariei iubite flori peste tot pe unde aceasta s-a oprit în ziua respectivă: la salonul de cosmetică, pe terenul de tenis, la o prietenă acasă, la restaurant unde s-a întâlnit cu soțul ei pentru a sărbători și acasă.

Trandafirii, florile preferate ale Mariilor

Trendul în materie de flori este unul special pentru această sărbătoare importantă pentru români. Linia cromatică este una pastelată, simplă, dominată de tonuri de verde, roz și orange. Florile alese merg pe simbolistica delicată atribuită acestei sărbători: trandafiri și minirosa, hortensii, alstroemeria, lisianthus și frezii. Cele mai multe solicitări sunt pentru buchete care conțin exclusiv sau parțial trandafiri, numărul trandafirilor comandați pentru Mariile sărbătorite depășind 1.000 în fiecare an.

Related posts

Supa – cremă de legume, o supă potrivită pe timpul verii

Adina Meyers

O casa curata fara prea mult efort!

Adina Meyers

Inspirat de Asia

Adina Meyers