Home LifeStyle Practic

Românii caută din ce în ce mai mult ”case de vânzare” pe Google

Izolarea socială a modificat preferințele locative ale românilor, care prezintă un interes crescut pentru achiziția de case. Spre exemplu, expresia „case de vânzare” a cunoscut o creștere de 83% în luna iunie, comparativ cu martie 2020, potrivit Search Ads, agenție de marketing online.

Cele mai multe căutări pe această expresie s-au înregistrat în București (cca. 30%), care se află la o distanță foarte mare de celelalte mari orașe precum Timișoara, Brașov, Cluj sau Constanța, care au între 3,5 și 4,4% dintre căutări. Cele mai căutate tipuri sunt casele normale, însă se observă și o ușoară creștere în ceea ce privește casele pasive sau „smart”.

”Case de vânzare București”,  cel mai înalt nivel din ultimii ani

Această căutare a înregistrat în luna iunie 2020 o creștere de peste 80% comparativ cu iulie 2019, respectiv cu martie 2020, lună ce marchează începutul stării de urgență. Astfel, dacă în iulie 2019, dar și în martie 2020, această expresie era căutată de circa 8.000 de ori/lună, în iunie 2020 a înregistrat peste 14.800 de căutări.

Related posts

Câștigătorii WunderDesign – design de produs responsabil

Adina Meyers

Doi arhitecti romani au fost desemnati castigatorii concursului international de arhitectura The Unbelievable Challenge, organizat de Ruukki

Adina Meyers

Bitdefender lansează aplicația Drumul Cetăților

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe