LifeStyle

Fanii mai au de asteptat inca putin pana la intalnirea cu idolii lor: Red Hot Chili Peppers

Concertul anuntat este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, „I’m With You”, si se va desfasura pe National Arena, anunta Emagic.

Trupa americana a devenit una dintre cele mai iubite din lume gratie imbinarii rock-ului cu accente de funk, punk, hip-hop si rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers creandu-si propriul stil care i-a adus nu doar statutul de trupa-cult a muzicii rock, dar mai ales vanzari de peste 70 milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate in cariera.

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de cariera, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”, „Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar cateva dintre hiturile pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live anul viitor la Bucuresti. Trupa a fost nominalizata de 15 ori la premiile Grammy si a castigat sapte dintre acestea, cinci trofee MTV Music Video Awards, precum si patru American Music Awards.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti pot fi achizitionate on-line de pe site-ul www.myticket.ro, dar si din reteaua magazinelor Diverta. 

 

Related posts

Lucrările la Cazinoul Constanța decurg conform planului

Adina Meyers

Cand ar trebui sa strangi bradul de Craciun

Adina Meyers

Bramac România finalizează procedurile de preluare a fabricii de ţiglă din beton Elpreco

Adina Meyers