LifeStyle

Rolul medical al saltelei

Atentia acordata sanatatii noastre trebuie sa reprezinte o prioritate chiar si atunci cand ne odihnim dupa o zi lunga si istovitoare. Produsele de dormit pe care le utilizezi sunt foarte importante in acest sens, in special salteaua pe care obisnuiesti sa te odihnesti.

Daca doresti sa-ti achizitionezi o saltea noua, trebuie sa tii cont de faptul ca nu exista saltea universala. Durerile de spate aparute dimineata, incordarea sau lipsa de odihna potrivita sunt primele semne ca salteaua pe care dormi nu mai este una benefica sanatatii.

Exista cateva trucuri de care trebuie sa tii cont daca vrei ca procesul de cumparare sa fie unul simplu, rapid si in favoarea ta:

  1. Tine cont de pozitia in care dormi – este un factor decisiv atunci cand mergi intr-un magazin dedicat produselor de dormit. Daca dormi pe o parte, toata greutatea corpului este suportata de articulatiile partilor respective. Daca esti genul de persoana care doarme pe spate, trebuie sa stii ca greutatea se distribuie in mod egal. Oricum ar fi, salteaua trebuie sa ofere sprijinul potrivit corpului, in special coloanei vertebrale si articulatiilor.

  2. Densitatea saltelei este importanta – nu trebuie sa fie nici prea rigida, dar in acelasi timp nici prea moale. Astfel de extreme dauneaza pozitiei corecte a corpului. Gaseste salteaua care sa iti permita miscare in timpul somnului cu moderatie, fara sa te incomodeze in vreun fel.

  3. Proprietatea hipoalergenica – la fel de importanta si ea, intrucat te protejeaza de eventualele alergii cauzate de acarieni si de alte bacterii regasite in saltea.

  4. Ventilatia potrivita – salteaua trebuie sa permita circulatia aerului si eliberarea umezelii. Aceasta proprietate asigura un somn odihnitor si relaxat datorita confortului oferit.

Salteaua Argento Memory Healthguard, recomandare a producatorului de top in ceea ce priveste produsele de dormit – Green Future – inglobeaza toate proprietatile pe care le-am mentionat mai sus, fiind una dintre cele mai confortabile si benefice saltele de pe piata.

Salteaua Argento Memory Healthguard indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acesta ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, menit sa iti asigure un confort sporit in timpul somnului.

Afla mai multe detalii despre salteau Argento Memory Healthguard, accesand acest link.

Daca in tot acest timp ai suferit de felurite dureri de spate, disconfort si perturbari ale somnului resimtite dis de dimineata e cazul sa faci o schimbare!

 

Related posts

Aspiratorul Eco de la Electrolux

Adina Meyers

De Vinerea Neagra la RURIS “Black Friday” tine o saptamana!

Adina Meyers

Lansare (O)mega esenţială, marca Podravka

Adina Meyers