LifeStyle

De ce nu dormim bine? Afla cauzele si solutiile.

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin eternele nopti albe sau ore de odihna putine care mai mult ne-au extenuat decat ne-au incarcat bateriile. Poate te-ai intrebat de ce se intampla asta, care sunt cauzele si de ce nu trece totul de la sine. Ei bine, lipsa unui somn profund se datoreaza in totalitate actiunilor pe care le intreprinzi inainte de culcare.

Iata cateva motive pentru care calitatea somnului lasa de dorit, dar si solutiile potrivite problemei pe care o intampini:

Exercitiile fizice – desi sunt foarte benefice pentru sanatate, acestea nu ar trebui facute inainte sa dormi deoarece sportul te face sa fii mai energic. De asemenea, temperatura corpului creste, iar toate acestea alunga somnul.

Cina savurata la o ora mult prea tarzie – nu este recomandat sa mananci noaptea deoarece corpul tau va incerca sa digere mancarea in loc sa te pregateasca pentru somn.

Televizorul si laptopul – evita sa te uiti la televizor sau sa folosesti pc-ul/laptopul inainte sa adormi. Lumina ecranelor poate impiedica secretia melatoninei, hormon responsabil cu declansarea somnului.

Stresul – munca si problemele personale sunt surse considerabile de stres, iar asta iti poate tulbura semnificativ somnul. Apeleaza la metode de relaxare precum meditatia, baile fierbinti sau muzica ambientala.

Excesul de lumina – odata cu lasarea serii si apropierea orei de culcare este bine sa renunti la diversele surse de lumina puternice precum becuri, TV sau computer. O atmosfera cat mai naturala este cheia catre un somn odihnitor si profund.

Produsele de dormit nu ar trebui nici ele neglijate. Ele reprezinta o parte importanta in procesul de relaxare a corpului si a mintii pe timpul noptii. Daca acestea sunt mult prea vechi sau nepotrivite pentru tine, e momentul sa faci o schimbare in acest sens.

Daca ai pornit cautarile, dar nu stii exact ce ti s-ar potrivi, Green Future este partenerul ideal la care poti apela atat pentru sfaturi, cat si pentru achizitionarea produselor de dormit.

Pachetul Ergo Relax Memory este recomandarea perfecta pentru tine deoarece este un pachet economic si avantajos ce contine urmatoarele:

1. Saltea – este perfecta pentru cei care acuza dureri de spate, asigurand o pozitie corecta a corpului pe intreaga perioada a somnului. Stratul generos de spuma Memory elibereaza punctele de presiune in timpul somnului si amelioreaza durerile coloanei cervicale.

2. Perne – hipoalergenice, economice, durabile si tratate anti-microbian. Umplutura cu vata din fibra siliconica sintetica este roluita pentru o elasticitate corecta a pernei si pentru a evita aglomerarea din interior. Este foarte pufoasa si asigura o sustinere corecta a gatului datorita densitatii constante de pe suprafata pernei.

3. Pilota Home Basics – extrem de confortabila si usoara pentru a asigura un somn odihnitor. Este tratata special impotriva acarienilor pentru a evita problemele tenului in cazul celor cu piele sensibila sau alergiile.

Poti afla mai multe detalii despre pachetul Ergo Relax Memory, accesand acest link

Acum ca stii toate astea, somnul din noaptea aceasta ar trebui sa fie desprins din povesti!

Related posts

Wetterbest, crestere de 25% in primele 9 luni din 2015

Adina Meyers

Puterea săpunului și a dezinfectanților pentru igienizarea mâinilor

Adina Meyers

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou inspirat de Craciun

Adina Meyers