Home

Ferestre antiefractie, cu izolare termica si fonica sporite

Trocal ramane un pionier in domeniul ferestrelor. La mai mult de 50 de ani de la crearea primei ferestre din PVC in productia de serie,Trocal vine cu o noua inovatie, cu un design elegant si cu o noua tehnologie in domeniu, stabilind noi limite.

Noul sistem Trocal 76 este cel mai bun sistem din clasa sa, avand urmatoarele caracteristici :

– Izolare termica optima, datorita camerelor izolatoare special concepute in forma „V”. In cazul sistemului cu garnitura mediana fara izolatii interioare suplimentare, se ajunge la coeficientul de transfer termic pe profil Uf = 1,0 W/m²K. Folosind un pachet de geam termoizolant foarte bun si sistemul TROCAL 76 mm, coeficientul de transfer termic pe fereastra atinge valoarea de Uw = 0,77 W/m²K, fiind recomandat pentru casele pasive.

– Izolare fonica sporita si datorita pachetului de geam de pana la 48 mm. Trocal 76 mm beneficiaza de garnitura mediana pe cercevea si pe toc (la varianta 76 MD), precum si de garnituri care ofera o foarte buna etansare, ajungandu-se la valori de izolare fonica de 48 dB.

– Protectie antiefractie superioara, obtinuta prin armaturile metalice cu forma speciala. Fixarea balamalelor de fereastra se face prin mai multi pereti ai profilului din PVC, iar cea a balamalelor de pe toc se realizeaza intr-o zona proiectata pentru rezistenta la smulgere. Clasa maxima de rezistenta obtinuta este RC 2 (WK 2).

– Curatare usoara, datorita suprafetei lucioase a profilului din PVC si garniturilor integrate in profil din PCE sau EPDM, in culorile gri sau negru.

– Inalta stabilitate, prin folosirea armaturilor metalice cu statica excelenta.

– Adancimea montajului de 76 mm permite un castig energetic similar profilelor cu adancimea de 88 mm.

– Aerisire controlata, printr-un concept nou, cu grile de aerisire integrate in toc.

– Raportul calitate-pret excelent, datorita faptului ca se ofera un sistem ce prezinta caracteristici tehnice specifice profilelor superioare de 88 mm, insa la un pret foarte apropiat de profilele uzuale de 70 mm.

Trocal 76 mm, ca si toate celelalte sisteme Profine, este complet reciclabil, datorita formulei ecologice bazate pe Calciu-Zinc, fiind certificat GreenLine.

Ferestrele si usile fac parte integranta din spatiul in care traim zi de zi si contribuie decisiv la caracterul, personalitatea si siguranta acestuia. De aceea , inainte de a opta pentru un anumit sistem, este bine sa va documentati in detaliu si sa fiti siguri ca ati facut alegerea perfecta.

Related posts

Recomandarile SIKA: Un montaj profesionist, secretul unui parchet impecabil!

Adina Meyers

Casă de vacanţă cu potenţial de rezidenţă

Adina Meyers

Cum îți protejezi telefonul mobil în perioada de vară? Sfaturi utile

Adina Meyers