LifeStyle

7 avantaje ale utilizării unei tablete 

În ultimii ani, tableta a devenit unul dintre cele mai folosite gadget-uri. Fie că se folosește ca o extensie a telefonului mobil ori ca înlocuitor pentru calculator sau laptop, dispozitivul oferă o mulțime de beneficii. Dacă te gândești să-ți achiziționezi un astfel de accesoriu, vezi mai departe care sunt principalele avantaje ale utilizării unei tablete:

Beneficiezi de un grad înalt de mobilitate

Datorită greutății reduse și a dimensiunilor compacte, tableta este ușor de transportat. Astfel, poți să-ți iei dispozitivul cu tine atunci când mergi într-o călătorie, la o întâlnire de afaceri sau o ieșire scurtă în parc.

Obții întotdeauna o pornire instantanee

Tableta poate fi oricând gata de utilizare deoarece timpul său de pornire este scurt. Majoritatea modelelor noi pot sta o perioadă îndelungată în modul de repaus, permițând utilizatorilor să le acceseze cu ușurință ca să ia notițe sau să revizuiască documente.

Ai parte de numeroase funcționalități

Un astfel de dispozitiv modern îți permite să realizezi o mulțime de activități. Poți verifica și trimite e-mailuri mai ușor decât de pe telefonul mobil, ai posibilitatea de a crea și afișa prezentări într-un mod foarte simplu sau să participi la conferințe video de oriunde te afli. Tableta îți permite să lucrezi rapoarte în text/grafică, să efectuezi interogări rapide de informații, la o dimensiune de citire mai bună decât pe smartphone și să folosești tot felul de aplicații.

Poți să stochezi mai multe fișiere diferite

Anumite tablete, cum sunt unele dintre modelele Samsung de exemplu, sunt ideale pentru a-ți stoca biblioteca virtuală, imaginile, videoclipurile și multe alte fișiere. Tabletele Samsung sunt potrivite inclusiv pentru realizarea de fotografiide înaltă calitate, luminoase și clare, nu doar pentru păstrarea acestora. În plus, memoria celor mai multe dispozitive disponibile pe piață poate fi și extinsă cu un card microSD pentru a câștiga și spațiu suplimentar de stocare, de până la 1 TB. Astfel, ștergi cât mai puțin și păstrezi tot ceea ce îți place sau ce consideri că ai nevoie.

Te bucuri de jocuri video și filme

Fără îndoială, tableta este un adevărat sistem portabil de divertisment. Aceasta îți oferă posibilitatea să-i distrezi pe cei mici cu jocuri video atunci când călătoriți sau, de ce nu, să o folosești chiar tu pentru asta. Totodată, dispozitivul îți poate asigura o ecranizare privată a filmului preferat, fie că te afli în parc sau acasă, în pat. Pe lângă o imagine spectaculoasă, ai la dispoziție și un sunet stereo bogat, așa că experiența cinematică va fi pe măsură.

Funcționează precum o carte electronică

Dacă adori să citești, poți să-ți descarci pe tabletă fișiere PDF, romane clasice ori articole foarte lungi. Ba mai mult, ai posibilitatea să te bucuri și online de lecturile preferate. În mod evident îți va fi mai ușor să citești pe tabletă decât pe smartphone, mai ales că ai posibilitatea să iei dispozitivul cu tine oriunde mergi, chiar și când pleci în vacanță. Oricum, va fi mai simplu să ai mereu la îndemână o mică bibliotecă virtuală decât să cari după tine câteva cărți.

Îți permite să o controlezi totul de la distanță

În cazul în care locuiești într-o casă inteligentă sau vrei să-ți transformi căminul într-unul smart, începe cu tableta. O poți folosi ca telecomandă pentru televizor, dar, dacă descarci aplicațiile potrivite, poți să controlezi de la distanță sistemul de iluminat, echipamentele home cinema, centrala termică, mașina de spălat sau orice alt dispozitiv inteligent.

Acest produs electronic îți oferă un raport excelent între funcționalitate și ergonomie. Poate să-ți fie de folos pentru multe dintre sarcinile tale zilnice și, peste toate acestea, să aducă și un avantaj mai puțin evident: diminuarea leziunilor provocate mâinii de folosirea intensă a unui mouse. Tableta este mult mai confortabilă în utilizare, iar greutatea sa redusă față de cea a altor dispozitive portabile.

Related posts

Ideea Chic: Tavile albe din lemn, usor de utilizat in diverse ocazii

Adina Meyers

Pianista Alice Sara Ott – interviu audio-video la Radio Romania Muzical

Adina Meyers

Cuptorul Electrolux CombiSteam Deluxe aduce savoarea mancarii de restaurant chiar la tine acasa

Adina Meyers