De la cabine de zăpadă și peșteri de sare până la purificarea aerului din toată casa și paturi alimentate de Alexa care controlează starea de spirit abudoarului, revoluția wellness a prins în cele mai opulente case din lume.

Cu o Românie blocată de restricții de izolare, soluțiile la domiciliu pentru fitness, relaxare și atenție ar trebui să fie mai binevenite ca niciodată.

 

Wellnessul nu mai este un lucru pe care ar trebui să-l folosim după Crăciun sau înainte de plajă.

Casele se recomandă a fi transformate în sanctuare finale în care totul se simte mai bine doar prin faptul că sunt acolo. Aceasta este noua tendință ca ar putea purta definiția„îngrijirea sănătății întregii case ”.

FOTO Saună infraroșie fabricată de KLAFS pentru Guncast.com

În această lume sporită, conștientă a sănătății, a super-bogaților, saunele de ales sunt cele pe infraroșu (îți încălzesc corpul, mai bine decât camera însăși). Iar piscine de construit ar trebui să fie în subsolul caselor. La dimensiuni superioare, cum ar fi o piscină de aproape 29 de m lungime care să se arcuiască în jurul parterului inferior al casei tale.

Elita mondială este acum interesată de case cu dormitoare de rezervă (sau de guest) sau subsol cu spațiu pentru camere de vitamina D sau rezervoare criogenice.

 

Iată ce se oferă pentru mulțimea extremă de wellness:

 

Casa „wellness total”

FOTO Reședința 950 din San Francisco, un development marca Troon Pacific în care aerul este schimbat complet, de mai multe ori pe zi CREDIT: Jacob Elliott

Residence 950 nu este doar cea mai scumpă proprietate de vânzare din San Francisco.  La un preț estimat de 40 de milioane de dolari!!! Este și o premieră pentru orașul californian. Dezvoltatorii Troon Pacific descriu conacul nou construit cu cinci dormitoare, care se întinde pe un întreg bloc de dealuri de lux, dreptun „sistem ultra-performant pentru o bunăstare totală”.

Asta înseamnă că nu numai că puteți înota într-o piscină infinită în consolă din piatră norvegiană cu vedere la golf sau puteți fi răsfățați în cabana de wellness separată a proprietății, vă puteți simți, de asemenea, liniștiți că însăși țesătura și funcționarea clădirii sunt bune și pentru sănătatea dumneavoastră.

Designul biofilic aduce exteriorul înăuntru și interiorul în afară, îmbunătățind sănătatea printr-o conexiune cu natura. Aerul din casă este complet schimbat de 12 ori pe zi, cablurile ecranate și întreruperea wi-fi pe timp de noapte reduc expunerea la frecvențele electromagnetice și există un sistem de filtrare și purificare a apei din întreaga casă, materiale pentru a atenua sunetul și cel mai mare rezervor de recoltare a apei de ploaie din San Fran.

Tehnologia mai simplă poate fi cea mai valoroasă, iar calitatea aerului, în special în locurile în care este o problemă, suprapopulate, poluate sau chiar cele afectate de incendii ar trebui să-i acorde o deosebită importanță în proiectarea rezidențială.

Citește tot în Revista Casa Mea, pe care o poți achiționa și online, de aici.

Related posts

10 lucruri pe care niciun barbat nu ar trebui sa le aiba în casa

Adina Meyers

Un dulap metalic, aditia perfecta in casa ta! Iata situatiile in care poate fi util!

Adina Meyers

Loft pentru un burlac din Istanbul

Adina Meyers