Situata in mijlocul zonei viticole Helderberg, din oraselul Stellenbosch, in Africa de Sud, casa pe care v-o prezentam se integreaza perfect intre micul deal de granit si raul din apropiere.

Ca vizitator, dar si ca proprietar, nu poti sa nu fii impresionat de peisaj!

Pentru a ajunge aici, un calator ar trebui sa urmeze soseaua ce urca abrupt, serpuind printre podgorii, pana in fata casei. Aici se deschide o frumoasa curte, iar un ochi de cunoscator va descoperi interpretarea in cheie moderna a curtii unei ferme traditionale, cu alee din pietris. Garajul insusi aduce aminte de un hambar.

Inainte de a urca scarile catre usa dubla din lemn de la intrare, poti alege sa vizitezi parterul, unde se afla camerele de oaspeti, pe care copiii mai mari ai proprietarilor le folosesc atunci cand nu sunt la universitate.

Un detaliu arhitectonic repetitiv si foarte interesant il reprezinta peretii de granit, pentru construirea carora s-au folosit pietre culese de la fata locului. Usa de la intrare este de asemenea incastrata intr-unul dintre acesti pereti de granit.

Cand intri in casa, nici nu iti imaginezi ce te asteapta pe partea cealalta. Spatele casei ascunde alte comori: o curte interioara, o piscina si gradina cu bucatarie.

Va lasam sa admirati toate acestea intr-o galerie foto generoasa!

 

 

 

Articole similare

Anca Bidian: Frica joaca un rol important in retinerea romanilor fata de creditele imobiliare

Adina Meyers

Iti place sa bei ceai?

Adina Meyers

Cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi un sistem audio de calitate

Adina Meyers