LifeStyle

Revista Casa Mea sarbatoreste 18 ani de la apartia primului numar

Cu un tiraj mediu lunar brut de 10.200 exemplare si un numar de exemplare vandute lunar de 5.236 bucati conform sitului brat.ro, revista Casa Mea ramane lider de necontestat in segmentul home&deco, bucurandu-se de aprecierea cititorilor.

In prezent revista are un numar de zece aparatii pe an, numerele duble fiind decembrie –ianuarie si iulie-august. Casa Mea face parte din portofoliul trustului Medien Holding, impreuna cu revistele Caminul si Bebelu.

Revista Casa Mea este structurata in opt categorii distincte: lifestyle, inspiratie, casa, bricolaj, interior, gradina, proiecte si echipamente, avand 132 de pagini cu un continut echilibrat bazat pe articole realizate de specialisti in domeniu si fotografii realizate de artisti profesionisti.

Revista Casa Mea este singura publicatie de profil care trateaza exhaustiv problematica proiectarii, construirii si amenajarii casei si gradinii (contine proiecte de casa, cele mai multe prezentari de case exterior-interior, cu explicatii complete legate de construire, amenajare, decorare, sfaturi si idei din absolut toate zonele de interes home&deco). Pentru fiecare numar, colaboreaza cu minimum patru experti pe materiale punctuale de sfaturi de la specialisti (arhitecti, designeri, peisagisti etc.).

Suplimentele tematice brosate in revista Casa Mea au drept scop sa ofere cititorilor informatii precise pe diverse teme de interes, luna de luna. Plecand de la nevoile constatate in cei 18 ani de activitate in segmentul home&deco, persoanele specializate alcatuiesc adevarate mini-colectii de trucuri si ponturi, sfaturi, proceduri si analize ce au scopul final de a oferi informatii pertinente si actuale.

Avantajul ghidurilor HRL este acela ca se adreseaza unei audiente unice pe piata de print locala, fiind astfel in egala masura un vector de imagine fara concurenta pentru orice client de publicitate.

Ca atuuri ale revistei pot fi mentionate urmatoarele aspecte:

– Prezentare grafica de exceptie

– Numar de pagini suficiente corelate cu pretul revistei

– Structura revistei pe opt tematici distincte, care acopera o paleta larga de optiuni ale potentialilor clienti

– Stilul editorial de calitate remarcat prin continutul editorialului si al articolelor publicate

– Este o revista pentru familisti

– Este o revista cu traditie

– Ofera inspiratie pentru amenajarea locuintei cu o finalitate practica – cititorii stiu ca mereu gasesc ceva care sa le foloseasca

– Cel mai convenabil raport calitate, continut si pret.

– Cea mai rodata si experimentata echipa redactionala, cu rezultate dovedite in timp.

– Cea mai consistenta publicatie (numar de pagini si layout, continut axat pe obiectivul acesta) dintre cele home&deco existente la aceasta ora in Romania.

Revista va astepteapta in cadrul targului BIFE SIM, in perioada 19-23 septembrie la standul din pavilionul Central, nivelul 7,70 cu numeroase surprize.

 

 

Related posts

INSPIRED 2012 si-a desemnat castigatorii

Adina Meyers

Luna iubirii – păstrează-ți vie iubirea cu un trandafir în ghiveci

Adina Meyers

EDOUARD KELLER (CARLIN PARIS), key-speaker la Textile Trends Conference, dă ora exactă în modă

Adina Meyers