LifeStyle

UTICAM – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii, in Bucuresti

Prima editie a Targului de Utilaje si Camioane pentru Constructii, UTICAM, are loc in perioada 25 – 29 aprilie in Bucuresti.

Targul este organizat de compania Set Events in colaborare cu Asociatia Distribuitorilor de Utilaje de Constructii (ADUC) si cu sprijinul Baneasa Shopping City.

UTICAM aduce impreuna cei mai importanti jucatori din piata constructiilor. In perioada 25 – 29 aprilie, vizitatorii vor putea admira camioane, masini de beton, excavatoare, macarale pe senile, macarale camion, masini de percutie si multe alte utilaje, iar cei interesati vor putea face si achizitii.

Utilajele de constructii prezentate apartin unor branduri celebre ca JCB, Cat, Komatsu, Volvo, Mustang, HBM, BobCat, Mustang si multe altele. De asemenea in cadrul targului UTICAM vor fi expuse camioanele Man, Mercedes si Renault. In total vor fi prezenti peste 50 de expozanti.

Targul se va desfasura in Zona Comerciala Baneasa pe o suprafata de 20.000 de mp. Pana in prezent mai mult de jumatate din suprafata de expunere a fost deja rezervata.

“UTICAM este un eveniment menit sa prezinte pietei tinta din Romania noutatile tehnologice aparute din 2008 si pana in prezent.

In ultimii 3 – 4 ani companiile membre ADUC au lipsit de la targurile de specialitate, dar in acest timp producatorii au iesit pe piata cu multe noutati, inovatii si imbunatatiri la produsele din gama. Toate acestea vor putea fi admirate in cadrul UTICAM.” a declarat Dl. Petre Babiceanu, presedinte ADUC.

Expozantii promit spectacole de exceptie in care personajele principale vor fi chiar utilajele. UTICAM reprezinta un punct de atractie atat pentru antreprenori, cat si cei care doresc sa admire timp de cateva zile cele mai puternice utilaje de constructii din Romania. La eveniment sunt asteptati peste 5000 de vizitatori.

Related posts

AdePlast termoizoleaza 8 case la Bacau impreuna cu Big Build Habitat for Humanity

Adina Meyers

Genoveva Hossu, decoratorul scenelor Business Days 2014

Adina Meyers

Reteta Cozonacului Perfect

Adina Meyers