LifeStyle

Restaurantul McDonald’s Romana – un nou concept in Romania

McDonald’s Romania isi continua promisiunea de a ramane aproape de dorintele consumatorilor sai prin crearea unui restaurant in zona din Piata Romana, adaptat ca functionalitate si design tendintelor moderne ale acestora.

Situat in inima studentimii bucurestene, restaurantul din Piata Romana, a fost deschis in anul 1996 si a servit, pana acum, peste 20 milioane de clienti.

LIM Extreme – conceptul inedit, aplicat restaurantului din Piața Romana – reflecta valorile companiei si creeaza un mediu captivant, cu elemente care surprind ritmul alert al cotidianului.

“Suntem mereu in cautarea celor mai inovative oportunitati de modernizare, prin intermediul carora sa oferim tuturor celor care trec zilnic pragul restaurantelor McDonald’s experiente cat mai variate si dinamice. Prin design-ul ales pentru restaurantul din Piata Romana, ne-am propus sa surprindem spiritul de viata urban al Bucurestiului, in care se regasesc cei pentru care acest restaurant a fost gandit.”, declara Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

LIM Extreme este un concept nou care transpune realitatea aflata dincolo de usa unui restaurant McDonald’s – spiritul urban, aglomeratia strazilor, mixurile multi-culturale sunt reunite intr-un mediu modern.

Programul de modernizare al restaurantelor McDonald’s este continuu, fiind un proces esential in relatia de comunicare dintre noi si consumatori. Decorurile aplicate sunt atent realizate, fiecare concept fiind analizat in cel mai mic detaliu, pentru a reprezenta cel mai bine personalitatea consumatorilor nostri.”, a continuat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

Redeschiderea oficiala a avut loc in cadrul unei binecunoscute emisiuni de divertisment.

Mai mult, in ziua inaugurarii, artisti graffiti, bikeri si tineri pasionați de streetdance au dat viața decorului neconvențional, inspirat din arta urbana.

Programul de remodelare a restaurantelor din Romania a inceput in anul 2008, odata cu inaugurarea restaurantului din Barbu Vacarescu. In prezent, dintre cele 64 de restaurante din tara, exista 20 de spatii realizate de Studioul de Design European McDonald’s din Franta.

Informații si cifre relevante pentru restaurantul McDonald’s Romana:

· Investitie de aproximativ 750.000 EURO
· Concept dezvoltat in Studioul de Design European McDonald’s din Paris, de catre arhitectul Phillippe Avanzi
· Un spatiu complex, cu o capacitate de 130 de locuri in interior si 264 locuri in exterior
· 74 angajati in restaurantul McDonald’s Romana, peste 3 500 in toata tara
· Tablete iPad
· Un restaurant McCafé
· Uniforme pentru hostesse semnate de catre designerul Silvia Serban

Related posts

Electrolux introduce noile etichete energetice pe toate modelele sale de aspiratoare

Adina Meyers

Ieși din tipare! Adoptă o iguana ca animal de companie!

Adina Meyers

Baritonul Iordache Basalic premiat la Bruxelles

Adina Meyers