LifeStyle

Franke recomanda „Confesiuni din bucatarie” de Anthony Bourdain

„Confesiuni din bucatarie” este o  savuroasa carte ce reuseste sa transforme viata unui chef intr-o poveste captivanta presarata cu intamplari relatate cu o sinceritate brutala dar si cu simtul umorului. Cartea are la baza pasiunea pentru gatit pe care autorul o transmite intr-un mod vibrant in fiecare capitol.

De 100 de ani de cand compania Franke a fost infiintata, a creat produse care au urmarit indeaproape nevoile de confort si funcționalitate ale oamenilor si s-au adaptat perfect schimbarilor in stilul lor de viața pentru a transforma timpul petrecut in bucatarie intr-o adevarata placere.

Franke investeste munca si pasiune pentru a crea produse cu un design unic si funcționalitate optima. O bucatarie utilata cu produse Franke poate crea spațiul ideal pentru ca oricine sa-si puna in valoare talentul culinar.

„Pentru Franke, bucataria reprezinta centrul casei, locul cel mai familiar si prietenos din orice locuinta. De aceea, recomandam cu mare bucurie cartea „Confesiuni din bucatarie” prin intermediul careia veti descoperi secretele unui mare chef pe care va sfatuim sa le incercati cu incredere”, a declarat Florin Porojan, director general Franke.

Asocierea brandului Franke cu experientele intense ale unui maestru bucatar de talie internaționala este urmatorul pas in dezvoltarea brandului pe piata din Romania si reprezinta o ocazie unica oferita cititorilor de a cunoaste detalii din culisele bucatariilor celor mai mari restaurante din lume.

Cartea va fi distribuita in lanturile de librarii Carturesti, Diverta, Humanitas precum si in librariile independente din marile orase

Articole similare

Servicii complete de tipar si materiale promotionale

Redacția

Cum să vă protejaţi proprietatea de la distanţă

Redacția

(P) Catalogul „Unelte şi Maşini de Grădină” de la Praktiker aduce primăvara în grădina ta

Redacția

Lasă un comentariu