Home LifeStyle

Relaxeaza-te cu un pahar de Jack Daniel’s pret de cateva clipe!

Venirea toamnei te îndeamnă să-ți petreci serile acasă, alături de cei dragi, cât timp depanați poveșți și amintiri. În cazul în care whiskey-ul este preferatul tău, înseamnă că trebuie să savurezi un pahar de Jack Daniel’s preț de câteva clipe. Această băutură este menită să te încălzească în serile reci de toamna și să aprindă discuțiile dintre ține și prietenii tăi.

 

Istoria acestui brand de whiskey este pe cât de misterioasă, pe atât de fascinantă. Se consideră că Jack Daniel’s a apărut în anul 1866 în Lynchburg, Tennesse. Din acest motiv, producătorul acestei băuturi preferă titulatura de „Tennessee Whiskey”.

 

Modul de obținere al băuturii implică filtrarea prin cărbune, realizată strop cu strop. Urmează măturarea în butoi de stejar din producție proprie pentru o perioada de cel puțîn 4 ani. Totuși, spre deosebire de alte tipuri de whiskey, Jack Daniel’s nu respectă un program calendaristic.

 

Acesta este pus la vânzare doar în momentul în care degustătorii consideră că băutură a atins calitatea potrivită. Atunci când savurezi un pahar de Jack Daniel’s preț de o clipă, amintește-ți de metodă inedită de obținere a acestei băuturi unice.

 

Pentru a te bucură de Jack Daniel’s, preț competitiv și gust autentic, alege magazinul online BeiCeVrei, importatorul oficial al acestui brand de whiskey în România. Achiziționează o sticlă din băutură ta preferată, invită-ți prietenii în vizită și bucurăți-va împreună de serile răcoroase de toamna.

 

Mai mult, pentru a-ți surprinde invitațîi cu un cocktail savuros cu Jack Daniel’s, te poți inspiră din următoarele băuturi alcoolice, pe care le poți pregăți chiar la ține acasă.

 

Jack Manhattan

 

Dacă doreșți să prepari unul dintre cele mai celebre cocktailuri din lume, vei avea nevoie de 50 ml Jack Daniel’s Old No. 7, 15 ml Vermut dulce, 2 picături Angostura bitters și puțînă coajă de portocală pentru decor. Amestecă toate ingredientele într-un pahar de mixat. Adaugă gheață și ești pregătit să savurezi această licoare cu Jack Daniel’s preț de câteva minute.

 

Jack & Cola

 

Un cocktail clasic este cel cu whiskey și Cola. Bucură-te de această băutură aromată alegând un whiskey de calitate, cum este Jack Daniel’s Old No. 7. Reține că sortimentul este apreciat atât de cunoscători, cât și de cei care vor să se familiarizeze cu gustul unui whiskey original.

 

Gentleman’s Sour

 

Oaspeții tăi vor aprecia acest cocktail, cu gust acrișor și intens. Cum îl pregăteșți? Întâi de toate, asigura-te că deții toate ingredientele: Gentleman Jack, suc de lămâie, sirop simplu, dar și un strop de bitter. Alături de gheață, amestecă toate ingredientele într-un shaker. La final, poți garnisi paharul cu lămâie pentru a obține un Gentleman’s Sour autentic.

 

Sortimentul fin de whiskey a fost lansat pentru prima oară în 1988. Spre deosebire de Jack Daniel’s Old No. 7, Gentleman’s Sour beneficiază de o filtrare suplimentară, realizată după încheierea maturării în butoi.

 

Cu alte cuvinte, Gentleman’s Sour este singurul whiskey din lume care a fost filtrat de două ori. Drept urmare, are o textura catifelată, care îi oferă un gust de neegalat. Savurează acest sortiment de Jack Daniel’s preț de câteva secunde și bucură-te de aromă să unică, de care te vei îndrăgosti pe loc.

 

Pentru a-ți umple de savoare serile de vară, accesează magazinul online BeiCeVrei și achiziționează Jack Daniel’s. Doar astfel, vei reuși să îți surprinzi plăcut invitațîi și să te bucuri de momente de neuitat.

Related posts

Bepanthen Extra are grija de pielea fragila a bebelusului tau in primele 12 luni

Adina Meyers

Zece ani de Scena.ro – episodul 2

Adina Meyers

Tipuri de lentile de contact și cui le sunt recomandate

Adina Meyers