LifeStyle

Un look diferit în fiecare zi cu Rowenta Multistyler

O femeie cochetă va evita să poarte aceeași rochie de două ori într-o săptămână, însă puține sunt acelea care optează și pentru un alt hairstyle. Rowenta for Elite Model Look Multistyler sparge monotonia coafurilor identice și propune stiluri diferite pentru fiecare zi a săptămânii.

Bucle texturate, coafuri funky sau păr perfect întins? Creat pentru a completa gama dedicată Elite Model Look, Rowenta Multistyler CF4132 include 14 accesorii, cu ajutorul cărora părul poate fi coafat cu ușurință în șapte stiluri diferite, pentru rezultate ca la coafor.

Rowenta Multistyler îți pune la dispoziție trei ondulatoare cu diametru diferit, o spirală, o perie circulară pentru stilizarea bretonului și finisarea coafurii, precum și o placă 2 în 1  cu ajutorul căreia poți îndrepta sau crepona părul. La acestea se adaugă patru clești ce te vor ajuta în timpul sesiunilor de coafat, două agrafe de păr elegante, din linia Elite, și o gentuță practică pentru depozitare și transport.

Plăcile de coafat sunt interșanjabile, având un sistem inteligent pentru schimbare facilă și fără risc de arsuri,  în timp ce învelișul ceramic dispus pe toate elementele încălzite protejează firul de păr și îi conferă strălucire.

Gama de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look combină stilurile și tendințele din cadrul prezentărilor de modă cu designul practic și inteligent. Produsele de îngrijire personală Rowenta for Elite Model Look vin cu tehnologii de ultimă oră ce protejează firul de păr și ajută la conturarea celor mai sofisticate coafuri, într-o diversitate de stiluri. Gama propune produse must have pentru a-ți menține stilul, de la plăci de îndreptat părul, perii rotative, ondulatoare, la uscătoare de păr și epilatoare.

Rowenta susține concursul Elite Model Look, pentru al treilea an consecutiv, în calitate de Sponsor Oficial în România, oferind tinerelor talente încrederea de a face primii pași într-o carieră pe catwalk. În acest moment, cei care doresc să participe la concurs se pot înregistra la castingul online, pe www.elitemodellookromania.com.

Related posts

Romania, printre castigatorii concursului international de arhitectura Casa Multi-Confort ISOVER

Adina Meyers

CEE Entrepreneurship Summit 2015, primul eveniment de business networking din Romania dedicat pietei regionale

Adina Meyers

Recapata-ti silueta!

Adina Meyers