Home

Ramele foto – accesorii sic pentru decorarea casei tale

Ramele foto cu chipurile celor dragi sau cu amintirile de vacanta pot completa si insufleti orice spatiu. Chiar si imaginea baii sau a holului de la intrare poate fi schimbata radical cu ajutorul ramelor foto.

Decorarea casei cu rame foto are si o serie de avantaje deloc de neglijat. Ramele sunt relativ ieftine, actiunea de inramare si fixare in perete sau pe un suport este usoara, iar efectul decorativ este puternic.

Ramele foto sunt disponibile intr-o gama variata de materiale, modele si culori. Chiar si in privinta stilului, puteti gasi diversitate: clasice, rustice, vintage (cu aspect patinat), moderne. Prin urmare, indiferent de tipul amenajarii, veti putea gasi rame in ton.

Batai de cap pot aparea in ceea ce priveste modalitatea de combinarea a ramelor (in cazul in care doriti un melanj de rame). Daca va doriti o galerie foto armonioasa, este indicat sa alegeti acelasi model de rame. Dimpotriva, daca va doriti o amenajarea atipica, puteti combina mai multe tipuri de rame (diferite culori, forme sau dimensiuni).

In ceea ce priveste modalitatea de prindere, puteti alege una din cele doua variante: banda dublu-adeziva sau suportul fix (cui, agatatoare etc.).

Daca nu aveti inclinatii estetice sau ochiul format pentru o distribuire armonioasa a ramelor foto intr-o incapere, va puteti inspira din galeria foto. Succes!

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Decoraţiuni de Crăciun din materiale reciclabile

Adina Meyers

Criterii de alegere a unui aparat de sudura de calitate

Adina Meyers

6 storcătoare accesibile, pentru sucuri naturale delicioase

Adina Meyers