Decor Home LifeStyle

Cum pregătești cea mai tare seară de film, chiar la tine în living?

Ce poate fi mai relaxant decât să petreci o seară liniștită acasă, după o zi grea de muncă? Sau, un weekend alături de prieteni, în intimitatea propriului cămin? Ambele sunt variante ideale să-ți încarci bateriile, de aceea, ia în calcul organizarea unei seri de film, chiar la tine acasă.

De cele mai multe ori, filmele și serialele sunt cele mai vizionate, stând confortabil pe fotoliu sau pe canapea. Dacă și tu preferi această variantă, avem soluția! Pregătește o seară de film în living, alături de cei dragi, pentru o distracție pe cinste.

Iată care sunt lucrurile de care să ții cont, din articolul următor:

Amenajează corespunzător livingul

Nu trebuie să investești o avere când pregătești livingul pentru o seară de film, ci doar să alegi, cu atenție, elementele care îți asigură confortul. De aceea, în afară de televizor și sistem audio, ai grijă să:

  • Transformi livingul într-un spațiu intim și întunecos, pentru o experiență cinematografică de efect. Dacă ai multe ferestre în cameră, trage toate draperiile sau rulourile și îndepărtează orice sursă de zgomot. Singurele sunete pe care vei vrea să le auzi sunt cele din film!
  • Sporești gradul de confort al camerei. Pune în ordine canapeaua și fotoliile din living, pentru a vedea cât mai bine la televizor. Dacă dorești, poți achiziționa și un scaun cu masaj, pe care să-l folosești de fiecare dată când vrei să te relaxezi.
  • Fie loc pentru toți prietenii pe fotolii și canapea, astfel încât să vadă filmul în cele mai bune condiții. Fotoliile tip puf reprezintă alternative la fel de potrivite pentru living.
  • Ai măsuța de cafea la îndemâna oricui, pentru că este locul unde vei servi mâncarea și băuturile.

Alege un televizor sau un videoproiector

După ce ai pregătit camera, acordă atenție televizorului sau videoproiectorului. Dacă ai un televizor cu diagonală mare și rezoluție Full HD, ești deja pregătit de vizionarea celor mai bune filme!

Pentru un living generos, televizorul poate fi fixat pe doi stativi din metal, care coboară din tavan. Organizezi des seri de film? Optează pentru un videoproiector la preț rezonabil, și vei avea o experiență de neuitat. În acest caz trebuie să dispui de un loc liber în care să așezi proiectorul, pentru a fi aproape de o sursă de electricitate.

Creează atmosferă!

Serile de film înseamnă relaxare, distracție și voie bună! După ce ai pregătit camera și ai testat echipamentele, nu-ți mai rămâne decât să creezi atmosferă, pentru ca toată lumea să fie mulțumită! Găsești sucuri și răcoritoare pe auchan.ro, iar, în ceea ce privește mâncarea, poți alege să comanzi pizza sau sushi. Nu uita nici de popcorn, snacksuri sau dulciuri, din care prietenii tăi se pot înfrupta, după bunul plac!

Toate aceste elemente îți vor oferi o seara perfectă de film, pe care nu o vei uita prea curând.

Sursă foto: https://www.pexels.com/photo/man-holding-remote-control-1040160/

Related posts

Cât de importante sunt regulile de spălare a mâinilor

Adina Meyers

Andreea Marin Banica lanseaza in Carrefour colectia pentru bebelusi Violet si cartea Pretuieste viata

Adina Meyers

MD Architecture & Design contureaza magia sarbatorilor de iarna in restaurantul Fior di Latte

Adina Meyers