LifeStyle

Studio-ul inSIGN implementează conceptul de culture@work în proiectele sale

Conceptul culture@work se răspândește rapid la nivel internațional, iar dorința studio-ului inSIGN by Noblesse Group International este de a-l face cât mai cunoscut și în România. Arhitecții de interior și designerii au implementat deja în proiectele lor conceptul, iar rezultatele au reprezentat un real succes.

 

Tipurile de activități pe care le realizează angajații în prezent sunt în strânsă legătură cu conceptul de culture@work. Munca acestora devine mai complexă și creativă pe zi ce trece, ceea ce conduce la o creștere a nevoii lor de a se desfășura în medii care să asigure, pe lângă o bună ergonomie, și o atmosferă neconvențională, deopotrivă inspirațională și prietenoasă. Altfel spus, să existe o simbioză perfectă între funcționalitate, design și atmosferă.

 

Conceptul culture@work se bazează pe studiile care s-au făcut de-a lungul timpului și care arată ca birourile funcționale, ergonomice și cu design atrăgător ajută la creșterea capacității de concentrare, stimulează imaginația și ajută corpul și mintea să se relaxeze, iar toate acestea împreună contribuie la creșterea productivității angajaților. De asemenea, cercetările arată că un mediu de lucru familiar și prietenos transmite energie pozitivă și stimulează interacțiunea cu colegii.

 

În ultimii ani, angajatorii sunt tot mai concentrați pe imaginea sediului companiei și acordă o atenție mai mare culorilor, designului și mobilierului în spațiile în care își dezvoltă afacerea, alegând produse premium și apelând la specialiști în domeniu pentru amenajarea lor. Și asta pentru că au înțeles că mediul de lucru influențează nu doar capacitatea de concentrare sau creativitatea, dar și starea generală a angajaților.“Recomandăm ansamblurile de mobilier care creează o ambianță friendly și care modelează plăcerea de a lucra. Sistemele de mobilier office inovatoare reprezintă un mix între calitate, confort și eleganță. Portofoliul Noblesse Interiors include colecții moderne de mobilier office realizate după ultimele tehnologii și la cele mai înalte standarde de calitate, iar designerii și arhitectii noștri oferă serviii de design interior personalizate și perfect adaptate nevoilor actuale de lucru”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

 

Conceptul de culture@work poate fi implementat de companii prin utilizarea de mobilier office realizat din materiale premium, cum ar fi lemn sau metal pentru schelet, și textile naturale pentru tapițerie. Producătorii de top oferă mese și scaune de birou versatile, care se pot adapta fiecărui utilizator în parte. Aici menționăm mesele și scaunele reglabile, multifuncționale. De exemplu, mesele pot fi dotate cu suport pentru laptop sau tastatură. Acest suport ajută la așezarea laptopului mai aproape de corp și la alegerea unei poziții relaxante. Există modele de birouri avansate, de tip standing-desk, care permit utilizatorilor să lucreze în picioare. Aceste birouri includ mecanisme electronice de ridicare/coborâre automată. În ceea ce privește scaunele, modelele performante folosesc sisteme ingenioase pentru controlul independent sau simultan al înclinării și pot avea dotări suplimentare, cum ar fi suportul pentru picioare.

 

În concluzie, odată cu alegerea unui mobilier performant, este necesareă crearea unui design creativ și a unei atmosfere inspiraționale. Studio-ul inSIGN și Noblesse Interiors au o experiență bogată în amenajarea spațiilor de office, iar conceptul de culture@work a fost introdus în fiecare dintre proiectele realizate. Toate aceste proiecte sunt disponibile pe site-ul: https://www.studioinsign.ro/design-interior/sedii-firma/

 

 

 

##

 

Noblesse Group International este o companie multibrand din care fac parte următoarele branduri: Noblesse Interiors, studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, Fusion Arts  și Noblesse Academy. Compania activează în domeniul industriilor creative și culturale și oferă produse și servicii complete de design interior in domeniul rezidential, Horeca, sedii de companie si office-uri. Add value to your lifestyle este motto-ul care definește și leagă toate brandurile ce aparțin companiei Noblesse Group International.

Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului. După un proces complex de consolidare, restaurare, amenajare interioară și exterioară, clădirea a devenit unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle și cultură din Europa.

 

 

Contact:

http://www.noblesseinteriors.com

www.studioinsign.ro

Adresa: Str. Sfinților nr. 7, București, România

marketing@noblesseinteriors.com

Tel.: +40 749 280 796

 

Related posts

Borșul este pentru ciorbă ce-i cafeaua pentru vorbă!

Adina Meyers

2015 – anul premierelor nationale, europene si mondiale la Spitalul European Polisano, Sibiu

Adina Meyers

Motosapa iti poate usura foarte mult munca in gradina – noi te ajutam sa o alegi pe cea potrivita

Adina Meyers