LifeStyle

Racoreste-te vara asta in mansarda ta!

Ferestrele de mansarda reprezinta ingredientul cheie intr-o locuinta situata la mansarda deoarece confera perspective nebanuite si privelisti fantastice catre natura si cer. Aceasta „comuniune cu natura” pe care o creeaza este esentiala atunci cand revenim acasa dupa o zi plina de munca sau dupa o saptamana obositoare. Pentru momentele in care nu vrei sa fi deranjat de prea multa lumina sau caldura, afla ca acestea pot fi tinute foarte usor sub control prin simpla accesorizare a ferestrelor de mansarda VELUX cu rulourile potrivite.

De aceea, VELUX vine in intampinarea posesorilor de ferestre de mansarda VELUX si ofera cadou cate un rulou exterior parasolar la achizitionarea unui rulou opac in perioada 1 iulie – 15 august 2013.

„Este o idee extraordinara sa poti accesoriza ferestrele de mansarda cu rulourile potrivite.

Rulourile opace VELUX blocheaza complet patrunderea luminii chiar si in miezul zilei iar rulourile exterioare parasolare reduc cantitatea de caldura care patrunde in interior cu pana la 90%. Astfel, aceasta combinatie de rulouri raspunde acestor efecte ale verii. Ambele rulouri se pot folosi concomitent pe aceeasi fereastra de mansarda iar noi dam acum posibilitatea clientilor sa poata beneficia de acest pachet, la pretul unui singur produs.”, spune Noemi Ritea, Director General la VELUX Romania.

Rulourile opace sunt ideale pentru dormitoare, acolo unde este necesar controlul total al luminii pentru odihna si relaxare, dar pot fi folosite cu succes in orice tip incapere. Mai mult, au si rol decorativ, fiind disponibile in 48 de culori si modele variate si vor proteja mobilierul de efectul expunerii indelungate la soare.

Rulourile exterioare parasolare actioneaza ca un scut impotriva caldurii solare. Fiind fabricate din material tip plasa transparenta, ofera o buna vizibilitate la exterior, fara a obtura privelistea.

Pentru a putea achizitiona aceste produse, clienti se pot adresa oricarui  distribuitor autorizat VELUX din tara (lista distribuitorilor recomandati este disponibila pe site-ul velux.ro) sau pot accesa magazinului oficial VELUX www.veluxshop.ro, unde beneficiaza de livrare gratuita in toata tara.

Mai multe detalii privind campania, regulamentul şi condiţiile de participare sunt disponibile in perioada de valabilitate a campaniei pe site-ul velux.ro.

 

 

Related posts

5 solutii practice pentru a scapa de alergiile provocate de animalele de casa

Adina Meyers

Vara copiilor: Accesorii chic pentru orice pitic

Adina Meyers

Micul Print – o întâmplare

Adina Meyers