LifeStyle

De la traditie la solutii moderne

Daca inainte se aplicau traditionalele metode ale bunicilor de uscare la soare si, ulterior, de uscare prin utilizarea caldurii din cuptoare, acum, aceasta forma de pastrare a alimentelor este pozitionata cu succes sub umbrela bucatariei RAW, folosindu-se pe scara larga deshidratoarele.

Pentru a fi si mai usor, producatorii din alimentatie au creat combinatii ingenioase care se incadreaza perfect in lumea moderna ce are nevoie de solutii rapide de gatit. O zi care se termina cu o supa in care cheia gustului desavarsit este Vegeta Gust de Gaina va fi mai relaxanta si mai sanatoasa.

Amestecul de legume deshidratate in mod natural detine un rol important in pregatirea preparatelor precum: friptura de pui, sosuri, risotto, supe sau prepararea legumelor, fiind nevoie doar ca apoi sa ajustezi cantitatea suplimentara de sare. Vegeta Gust de Gaina va fi indragita de cei de la masa pentru legatura sa cu retetele traditionale, dar si pentru prezentarea acesteia intr-un stil cat se poate de actual.

Related posts

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

Adina Meyers

Domotex Hanovra 2010

Adina Meyers

Cum scapi de parul de animale din casa, rapid si cu un minim de efort

Adina Meyers