LifeStyle

Summer 20% OFF @ DallesGO

Ai o atractie irezistibila pentru universul modei si iti doresti sa inveti despre stil, tendinte si cum sa stapanesti arta de a te exprima creativ prin fashion? Ai fost mereu pasionat de design interior, dar nu ai avut resursele pentru a-ti transpune visele in realitate? Cochetezi cu ideea unei cariere in PR sau comunicare online si vrei sa afli ce te pregateste cel mai bine pentru meseria asta? Sau poate machiajul este zona artistica pe care vrei sa o explorezi si sa o deprinzi ca un adevarat profesionist?

In oricare dintre aceste scenarii te-ai afla, la DallesGO sustinem pasiunea si te indrumam, impreuna cu cei mai buni profesori, sa iti aprofundezi hobby-ul, sa descoperi posibilitatile nelimitate pe care ti le ofera o meserie creativa sau, de ce nu, sa faci un switch profesional spre domeniul care te atrage cu adevarat.

Universul DallesGO este un loc al oamenilor pasionati de dezvoltare personala si profesionala, o comunitate sustinuta de dorinta de a invata si de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism in adevaratul sens al cuvintului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie.

Doar pana pe 1 august ai reduceri la singurele cursuri after work din Bucuresti care te aduc mai aproape de pasiunea ta printr-o experienta interactiva si creativa, alaturi de cei mai cunoscuti profesionisti din industrie. Inscrie-te acum si bucura-te de discount-ul de 20%!

Cursurile DallesGO se intampla after work, ceea ce le face accesibile si unui program incarcat, si se desfasoara intr-o atmosfera placuta, relaxata si creativa, pe durata a 12 saptamani.

Reducerea se aplica pentru tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO. Campania Summer 20% OFF @ DallesGO! se desfasoara intre 1 iulie si 1 august, iar discount-ul de 20% se aplica pentru inscrierea la oricare dintre cursurile after work de Stilism & Tendinte in Moda – Incepatori si Avansati, Fotografie, Make-up – Incepatori si Avansati, Hairstyling, Design Interior, PR si Comunicare Online.

Pentru ca am urmarit inca de la inceput sa ii avem ca profesori pe cei mai buni specialisti – practicieni cu charisma si reputatie profesionala puternica – cursurile after work de la Universul DallesGO poarta amprenta celor mai cunoscuti profesionisti din zona industriilor creative!

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordoneaza impreuna cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendinte in Moda, Diana Ionescu, fashion make-up artist, sustine cursurile de Make-up, Cornel Lazia, fotograf de moda, este trainerul cursurilor de Fotografie, GETT’S Artistic Team coordoneaza cursurile profesionale de Hairstyling, iar Irina Neacsu, arhitect si designer de obiect, este coordonatorul cursurilor de Design Interior.

Cursurile profesionale de comunicare sunt sustinute de catre Ioana Manoiu, co-founder GMP PR, care este trainerul workshop-urilor de PR, in timp ce Bogdana Butnar, Industry Manager in echipa Google Romania coordoneaza cursul de Comunicare Online.

Mediul creativ in care se desfasoara cursurile, profesorii care te motiveaza profesional, numele cu greutate implicate in proiect si conditiile de excelenta oferite cursantilor sunt ingredientele care au contribuit la succesul celei mai interactive platforme de cursuri after work din Bucuresti.

Alege cursul preferat si inscrie-te pe www.dallesgo.ro | 0760 041 711!

Pana pe 1 august ai 20% discount!

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul IncepatoriIrina Markovits, cu o bogata experienta ca jurnalist de moda si consultant de stil, ii va indruma pe cursanti in primii pasi pe care acestia ii vor face in lumea modei. Cursul se adreseaza celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, in construirea stilului personal. In cadrul cursului vei descoperi modul in care se traduc tendintele in garderoba personala si cum iti poti adapta tinuta in contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINTE IN MODA, modul Avansati – Cursurile poarta amprenta lui Ovidiu Buta, stilist si jurnalist de moda care nu mai are nevoie de prezentari. Printr-un program dinamic si interactiv, cursantii au oportunitatea sa acumuleze noi experiente in domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Acestia vor face cunostinta cu echipe de profesionisti din industrie, intrand in contact cu cei mai in voga designeri romani, fotografi si fashion editori. In cadrul workshopurilor de stilism, cursantii vor realiza proiecte creative de mix & match si vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gandit pentru viitorii stilisti, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc sa aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 saptamani, sunt abordate subiecte despre moda ca industrie, despre felul in care apar tendintele, momentele si designerii importanti ai secolului XX, dar si cum se gandeste un pictorial si un moodboard, cum se lucreaza cu clienti, cum se construieste look-ul complet al unei persoane de la accesorii si imprimeuri.

MAKE-UP, modul Incepatori Diana Ionescu, make-up artist cu experienta in fashion, beauty si avangarda, a avut colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica si All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvaluie cursantilor ABC-ul unui machiaj sofisticat si tendintele in frumusete si ingrijire personala. Cursul permite cursantilor sa descopere modul in care trasaturile pot fi puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului si sa afle ce stil de machiaj li se potriveste si trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

MAKE-UP, modul Avansati – Cursul ofera oportunitatea unei specializari profesionale in make-up, acordand la finalul celor 12 sedinte saptamanale diplome acreditate. Cursul pregateste persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite in industria de fashion & beauty in cadrul prezentarilor de moda, al sedintelor foto, in televiziune, in teatru si in cinematografie. Noul partener DallesGo Make-Up, INGLOT, va pune la dispozitia cursantilor kit-urile profesionale de produse de make-up si de skin care pe care se va lucra in cadrul workshop-urilor creative.

DESIGN INTERIOR  Arh. Irina Neacsu este lector doctor arhitect si preda la atelierul de proiectare, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”. Cursul sau ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile de ambientare a interioarelor si de selectare a finisajelor. Pe langa workshop-urile „how to”, cursantii vor descoperi stilurile de design si arhitectura consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioara si vor descoperi tendintele actuale de home & deco.

FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este mereu in atentia celor captivati de fotografie. Alaturi de Cornel, cursantii se vor initia in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. De-a lungul celor 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica, cursantii vor invata pas cu pas de la un fotograf profesionist cum sa lucreze cu toate setarile aparatului foto si care sunt ingredientele unui cadru perfect. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand si dezvoltandu-si tehnicile in conditii de studio si outdoor.

RELATII PUBLICE Ioana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice. In cadrul celor 12 saptamani, cursantii vor fi introdusi in secretele relatiilor publice si vor invata cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsabily, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente si sa rezolve rapid crize de imagine.

COMUNICARE ONLINE – Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania, iti pregateste un curs complet unde vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in mediul online: informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, online branding si creativitate pe Facebook, Twitter si pe bloguri, performace marketing si social media, strategii smart de promovare si tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare si de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai influenti si respectati oameni de strategie din advertisingul digital cum poti sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pe Internet si cum poti sa folosesti mediul virtual ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brandului personal.

HAIRSTYLING – GETT’S Artistic Team. Sub indrumarea top stilistilor GETT’S Artistic Team, participantii la curs descopera ultimele tendinte in coafura si styling profesional, invata legile de colorimetrie si tehnicile de haircut si isi formeaza mana realizand o colectie de coafuri si tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practica in cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participantii vor obtine diplome acreditate.

„Cursurile after work pe care le organizam atrag din ce in ce mai multe persoane interesate sa isi urmeze pasiunea si sa investeasca timp si energie in dezvoltarea lor personala si profesionala. Campania de reduceri care are loc in iulie se adreseaza persoanelor care ne urmaresc constant initiativele si si-au propus sa se inscrie in seria din toamna. Am inceput sa organizam in fiecare sezon de cursuri o luna de SALE in care oferim acestor persoane oportunitatea de a se inscrie din timp cu o reducere substantiala.”, declara Cristian Banica, brand manager proiectului.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale.

Reducerea de 20% se aplica pentru inscrierile facute pana pe data de 1 august, la sediul Universul DallesGO din strada Ion Otetelesanu, nr. 2, etajul II, de luni pana vineri, in intervalul 12:00-19:00.

Inscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711    |   Str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

Daca doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.

Alina Ionescu
PR Coordinator

Universul DallesGO
0785 232 560

www.dallesgo.ro 
info@dallesgo.ro 
Ion Otetelesanu
, nr.2

Related posts

Restaurant Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu

Adina Meyers

Ambiente merge la Roma

Adina Meyers

Casa Bunicii de la munte

Adina Meyers