LifeStyle

Life Care sarbatoreste 8 ani

Astazi, Life Care este una din companiile europene lider in Industria de Vanzari Directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza intens stilul de viata activ, sanatos si prosper.

De ziua Life Care, toti cei care sunt interesati de un stil de viata sanatos si de produse BIO sunt asteptati in Piata Unirii, in intervalul 17:00 – 20:00, unde au loc momente pentru intreaga familie:

– Miscare: concursuri cu premii Life Care si o demonstratie de zumba la care participa si Florentina Opris, promotoare a stilului de viata sanatos si Ambasador Life Care;

– Primesc informatii despre o nutritie corecta in fiecare zi, despre produse BIO sau cu ingrediente BIO si avantajele acestora versus produsele conventionale!

– Se conving ca putem proteja mediul inconjurator alegand mersul pe bicicleta (Moment surpriza: Acrobatii pe bicicleta);

– Se distreaza si isi starnesc imaginatia inlocuind punga de plastic cu propria plasa personalizata ECO;

–  Cei mici sunt asteptati cu face-painting BIO si baloane;

– Toti cei care vor sa se alature comunitatii online pot participa la sesiune foto pentru albumul Life Care aniversar.

Tot in aceasta perioada aniversara, Life Care a lansat si o campanie: 88 de motive pentru care iubesti Life Care de 8 ani. Participantii pot accesa campania aniversara, scriu motivul lor pentru care iubesc Life Care si pot fi unul dintrei cei 8 castigatori recompensati cu cate 88 de produse BIO sau cu ingrediente BIO din portofoliul Life Care.

Campania se desfasoara in perioada: 18.06- 15.08.2013 pe pagina companiei:  www.life-care.com/8ani

Adeptii stilului de viata sanatos au ocazia de a participa in luna iulie si la Caravana de lansare a noului catalog Life Care, unde vor afla mai multe despre noutatile urmatoarei perioade si il vor cunoaste pe noul Ambasador BIO: Craiova- 15 iulie, Sibiu- 16 iulie, Deva- 17 iulie, Baia Mare- 18 iulie, Iasi- 20 iulie, Constanta- 26 iulie, Bucuresti- 24 iulie, Timisoara- 29 iulie, Pitesti- 31 iulie si Brasov- 2 august.  

Related posts

”LIKE pentru o scoala AdePlast”

Adina Meyers

Peștele în sos tomat, versatilul preparat

Adina Meyers

Grupul Ballet Flamenco Español, într-un spectacol coregrafic de excepție, pentru prima dată, la Sala Palatului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe