LifeStyle Retete

Scoici by Chef Scarlatescu si cele mai cool cocktail-uri cu gin!

Amatorii de fructe de mare nu mai au nevoie de încurajare pentru a încerca varianta de scoici propusă de maestru. Dar o asemenea invitaţie poate fi prilejul perfect pentru o seară în doi sau pentru o ieşire cu fetele.

Chef Cătălin Scărlătescu a decretat: cea mai cool combinaţie din această vară este scoici & gin. Pentru că e vară şi pentru că iubim fructele de mare, n-avem cum să refuzăm o masă cu scoici à la Chef Scărlătescu, iniţiatorul Festivalului Scoicilor. Iar fetele se vor bucura cu atât mai mult, cu cât preparatele din fructe de mare sunt cele mai sărace în calorii.

Gustoase, versatile, rapid de preparat, cu acel iz de mare şi de vacanţă, scoicile îmbie la o masă uşoară, servită fie pe terasă, în zilele caniculare, în pauza de masă sau după serviciu, fie la o cină în doi, sub cerul înstelat, sau chiar înainte de-a pleca cu prietenii la club. Oricare ar fi cadrul pe care ţi-l doreşti, senzaţionalele scoici by Chef Scărlătescu te aşteaptă să le savurezi la Chefs Experience, mai mult decât un simplu restaurant, ce oferă preparate îndrăzneţe şi o adevărată experienţă culinară chiar în inima oraşului.

Afla mai multe AICI: https://bit.ly/2KbW3sa

Reţeta lui Chef Scărlătescu conţine scoici proaspete, culese din Marea Neagră, roșii din abundență, sos de vin rosé cu unt, usturoi, ardei iute, pătrunjel și busuioc. Adică o combinaţie de ingrediente proaspete şi aromate, care aduc magia în farfurie. Însoţeşte această masă cu parfum franţuzesc cu unul dintre cocktail-urile trendy cu gin şi fructe şi bucură-te de explozia de gusturi oferită de acest must-taste al verii.

Related posts

Participa GRATUIT la conferinta „Femei de cariera”

Adina Meyers

Tu stii care sunt plantele potrivite pentru locuintele nu foarte luminoase?

Adina Meyers

Tortilla spaniola

Adina Meyers