LifeStyle

Putin pana la finalizarea acoperisului Primariei Bucurestiului

Desi iarna, in toata aceasta perioada s-a lucrat intens la finalizarea acoperisului Primariei Bucurestiului, fapt ce se va realiza in luna martie.

Refacerea structurii de rezistenta a edificiului inscris in Lista monumentelor istorice a fost terminata in luna septembrie, la sfarsitul acestei luni demarand si renovarea acoperisului care are o suprafata de 6000 mp. Lucrarea este executata de Rotary Bucuresti cu Tigla Solzi 19×40 glazura de culoare verde masliniu, solutie propusa de TONDACH Romania. Tot TONDACH Romania a oferit in urma cu cativa ani solutia si pentru Primaria Sectorului 1 (tigla tip solzi), de asemenea, o foarte interesanta cladire de patrimoniu din Bucuresti.

Palatul Ministerului Lucrarilor Publice, asa cum a fost initial titulatura oficiala, este o cladire construita intre anii 1906-1910, in stil traditional, neoromanesc, dupa planurile arhitectului Petre Antonescu iar constructia a fost realizata de Elie Radu, care a facut fundatia cu un radier general din beton armat de 1m grosime si a realizat plansee de beton armat. Denumirea oficiala a edificiului este Palatul Administrativ al Municipiului Bucuresti.

 

Related posts

Gustul autentic al espresso-ului italian, cu Philips Saeco

Adina Meyers

Sfaturi care sa te ajute sa scapi de prezenta moliilor in casa ta

Adina Meyers

La ce probleme să te aștepți dacă vrei să cumperi o mașină cu peste 200.000 de km? 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe