LifeStyle

Putin pana la finalizarea acoperisului Primariei Bucurestiului

Desi iarna, in toata aceasta perioada s-a lucrat intens la finalizarea acoperisului Primariei Bucurestiului, fapt ce se va realiza in luna martie.

Refacerea structurii de rezistenta a edificiului inscris in Lista monumentelor istorice a fost terminata in luna septembrie, la sfarsitul acestei luni demarand si renovarea acoperisului care are o suprafata de 6000 mp. Lucrarea este executata de Rotary Bucuresti cu Tigla Solzi 19×40 glazura de culoare verde masliniu, solutie propusa de TONDACH Romania. Tot TONDACH Romania a oferit in urma cu cativa ani solutia si pentru Primaria Sectorului 1 (tigla tip solzi), de asemenea, o foarte interesanta cladire de patrimoniu din Bucuresti.

Palatul Ministerului Lucrarilor Publice, asa cum a fost initial titulatura oficiala, este o cladire construita intre anii 1906-1910, in stil traditional, neoromanesc, dupa planurile arhitectului Petre Antonescu iar constructia a fost realizata de Elie Radu, care a facut fundatia cu un radier general din beton armat de 1m grosime si a realizat plansee de beton armat. Denumirea oficiala a edificiului este Palatul Administrativ al Municipiului Bucuresti.

 

Related posts

Un nou mod de a cumpăra anvelope

Adina Meyers

Pandemia de coronavirus: Ghidul de mers cu liftul în companii

Adina Meyers

Craig David la NUBA Beach Club – 23 Iunie 2018

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe