LifeStyle

Putin pana la finalizarea acoperisului Primariei Bucurestiului

Desi iarna, in toata aceasta perioada s-a lucrat intens la finalizarea acoperisului Primariei Bucurestiului, fapt ce se va realiza in luna martie.

Refacerea structurii de rezistenta a edificiului inscris in Lista monumentelor istorice a fost terminata in luna septembrie, la sfarsitul acestei luni demarand si renovarea acoperisului care are o suprafata de 6000 mp. Lucrarea este executata de Rotary Bucuresti cu Tigla Solzi 19×40 glazura de culoare verde masliniu, solutie propusa de TONDACH Romania. Tot TONDACH Romania a oferit in urma cu cativa ani solutia si pentru Primaria Sectorului 1 (tigla tip solzi), de asemenea, o foarte interesanta cladire de patrimoniu din Bucuresti.

Palatul Ministerului Lucrarilor Publice, asa cum a fost initial titulatura oficiala, este o cladire construita intre anii 1906-1910, in stil traditional, neoromanesc, dupa planurile arhitectului Petre Antonescu iar constructia a fost realizata de Elie Radu, care a facut fundatia cu un radier general din beton armat de 1m grosime si a realizat plansee de beton armat. Denumirea oficiala a edificiului este Palatul Administrativ al Municipiului Bucuresti.

 

Articole similare

Uscatoarele de rufe Electrolux EcoCare: rasfatul pe care hainele tale il merita

Adina Meyers

Imagini incredibile pe litoral! Un nor de tip Shelf, apreciat de vânătorii de furtuni, surprins în Mamaia

Adina Meyers

Atunci când faci lucrurile pe care ţi le doreşti, eşti mulţumit şi împăcat cu tine şi vei găsi calea spre succes!

Adina Meyers