LifeStyle

Inaugurare Gloria Jean’s Coffees Traian

Lanţul de cafenele Gloria Jean’ s Coffees a inaugurat pe 9 iunie o nouă cafenea situată in centrul Bucureştiului, pe bulevardul Unirii.

Noul spaţiu, singurul din lanţul Gloria Jean’s  dispus pe două niveluri, iese în evidenţă prin designul în tendinţe, în stil industrial chic, prin spaţiile de relaxare şi private-talks bine delimitate, dar mai ales se remarcă prin profesionalismul  barista, unii dintre aceştia având premii internaţionale în domeniu.

Noua cafenea Gloria Jean’s Coffees îşi aşteaptă zi de zi oaspeţii în intervalul orar 08:00-23:00 cu o gamă extinsă de cafele, ceaiuri, băuturi reci făcute din cafea sau fructe, dar şi numeroase sortimente de prăjituri.

Dispusă pe două etaje, noua cafenea se dovedeşte a fi locul perfect pentru întâlniri private, dar şi pentru clipe minunate alături de prieteni savurând cafeaua pregătită de barista, aceasta fiind una dintre caracteristicile Gloria Jean’s Coffees.

Sortimentele variate şi rafinate de cafea aromată, clasică sau decofeinizată vor fi disponibile şi în varianta boabe, fiind ideale pentru prepararea acasă, clienţii putând să se bucure de experienţa Gloria Jean’s  în orice moment.

Povestea Gloria Jean’s Coffees a început în 1979, în Statele Unite, iar din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenind cel mai mare lanţ de cafenele din acea zonă.

În România sunt deschise în acest moment 9 cafenele,  7 în Bucureşti şi alte 2 în ţară. Conducerea lanţului de cafenele anunţă deschiderea în viitorul apropiat a încă 3 spaţii, două în Capitală şi unul în Constanţa.

Investiţia pentru deschiderea noii cafenele situate pe bulevardul Unirii se ridică la peste 140.000 de euro, iar compania care deţine franciza se aşteaptă ca investiţia să fie amortizată până la finalul anului. 

 

 

 

Related posts

De câtă capacitate de stocare ai nevoie într-un SSD?

Adina Meyers

Miele prezinta noua gama de masini de spalat W 1909 WPS LiquidWash

Adina Meyers

Look-ul natural este mereu la moda

Adina Meyers