Dincolo de alegerea unor obiecte interesante si armonizarea lor, amenajarea creativa a spatiului interior al unei locuinte presupune o atentie sporita acordata finisajelor si tipurilor de materiale folosite.

Gama de produse din piatra naturala Algabeth ofera o multime de solutii ingeniose pentru personalizarea spatiilor interioare, venind in sprijinul celor care isi doresc o locuinta moderna cu materiale de calitate, cunoscute pentru durabilitate si estetica aparte.

In simulatorul-jocwww.hailacasa.ro, la fel ca in realitate, Algabeth propune o serie de sugestii si idei de amenajare si recomanda utilizarea pietrei naturale in zone precum scara, soclul casei, terasa, blaturile de lucru, glafurie de la fereastra, acolo unde este nevoie de materiale rezistente si durabile, dar si in zone cu valoare estetica precum peretii verticali de la interior, semineele sau pardoseala.

Decorarea unui spatiu cu piatra naturala nu ofera doar eleganta, ci si garantia utilizarii unui material cu o durata de viata care sa o egaleze pe cea a casei. In plus, costurile sunt cateodata mai mici chiar si decat gresia sau un alt material compozit, artificial.

Intra in joc si testeaza solutiile Algabeth pe www.hailacasa.ro  sau prin apps.facebook.com/hailacasa/  

Pentru oferta reala acceseaza: http://cerereoferta.hailacasa.ro/algabeth/

 

Related posts

3 Reguli nescrise pe care orice GAZDĂ le respectă – Tu ai casa pregătită pentru oaspeți?

Adina Meyers

Închiderea balcoanelor de la parter cu sau fără acordul vecinilor?

Adina Meyers

Fatade spectaculoase cu caramida clincher

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe