Home

TROCAL AluFusion: o noua generatie de sisteme de tamplarie PVC

O combinatie unica: aluminiu si PVC, imbinate intr-o tehnica perfectă. Doua materiale diferite, ambele avand punctele lor forte. Insa cand aceste calitati lucreaza impreuna, putem vorbi despre o combinatie desavarsita: TROCAL AluFusion.

Cele doua materiale se completeaza unul pe celalalt si isi maximizeaza reciproc avantajele. Fiecare are un rol esential: la interior lucreaza eficienta desavarsita a PVC-ului, oferind liniste si caldura, iar la exterior aluminiul asigura acuratetea liniilor si stabilitatea structurala.

Avantajele spun totul: sistem unic, patentat in Europa; elemente de mari dimensiuni, fara armatura la interiorul profilului de PVC; ferestre pe toata inaltimea nivelului, simuland fatada cortina; foi de usa de pana la 2,5 m, inclusiv cu profile colorate; elemente vitrate de pana la 3,5 m fara sprosuri si in orice varianta de culoare; izolare termica si fonica excelente; design unitar, coplanaritate intre rama si cercevea la exterior; agrementate la avalanse si inundatii; fara plumb, 100% reciclabile; stabilitate maxima.

Datorita tehnicii perfecte de imbinare, placarea exterioara cu aluminiu la profilele TROCAL AluFusion nu are doar un rol decorativ, ci si o functiune structurala esentiala. Rezultatul: rezistenta, stabilitate si deschideri vitrate de dimensiuni impresionante, care nu puteau fi atinse pana acum.

Aspect impecabil

Design unitar prin coplanaritatea exterioara a tocului si aripii, eleganta si simplitatea liniilor prin placarea cu aluminiu si posibilitati infinite pentru alegerea paletei cromatice. AluFusion deschide orizonturi noi, impingand mai departe limitele creativitatii in proiectarea fatadelor.

Protectie termica optima

Sistemele de tamplarie PVC TROCAL asigura oricum o izolare termica extrem de eficienta. In plus, prin eliminarea elementului de armatura de la interiorul profilului, la sistemul AluFusion indicele de transfer termic atinge valoarea UW=1,2W/(m2K), ridicand standardul in conditiile noilor reglementari privind economia de energie.

TROCAL AluFusion este solutia perfecta pentru orice proiect de constructie la care vreti sa profitati din plin de aspectul impecabil si de stabilitatea profilelor de aluminiu, dar si de proprietatile unice de izolare termica ale PVC-ului si de protectia anti-fonica pe care doar aluminiul nu poate sa o ofere.

Datorita excelentei sistemului sau structural, TROCAL AluFusion permite realizarea unor deschideri complet vitrate de pana la 3,5m inaltime. Asta pentru ca acum putem profita din plin de proprietatile aluminiului si PVC-ului conjugate intr-o formula unica. Si nu doar unica, ci si foarte eficienta. Eficienta in procesul de productie, eficienta in utilizarea efectiva prin economia de energie si intretinerea deosebit de facila recomanda TROCAL AluFusion ca solutia perfecta pentru viitor.

O combinatie unica

Particularitatea acestui sistem o constituie clipsarea ingenioasa a profilului special din aluminiu pe cerceveaua din PVC, precum si absenta baghetei care fixeaza foaia de geam. Aluminiul si PVC-ul lucreaza impreuna intr-o formula simbiotica. Aluminiul si PVC-ul fuzioneaza!

Stabilitate fara armaturi

Din moment ce placarea exterioara cu aluminiu preia incarcarile statice asigurand autoportanta ansamblului, armaturile de otel de la interiorul profilului PVC nu mai sunt necesare decat in cazul unor dimensiuni exceptionale.

Izolare fonica excelenta

Datorita particularitatilor constructive, sistemele AluFusion asigura un nivel mai ridicat de izolare fonica decat sistemele PVC obisnuite.

Design fara frontiere

Mai multe tipuri de ferestre, in aproape orice forma si orice culoare va doriti. Cu AluFusion, creativitatea arhitecturala si eficienta nu mai sunt constranse de nici un fel de limite de forma sau gabarit.

 

 

Related posts

Cum să oferi cele mai inspirate cadouri de casă nouă? 

Adina Meyers

The house were the focal point is the midcentury pool

Adina Meyers

Cum protejezi parchetul din lemn masiv

Adina Meyers