O casă cu mansardă este ideală pentru cei care își doresc multă lumină naturală la interior. Având patru dormitoare mari, proiectul de casă cu mansardă Adriana II de la casemexi.ro este potrivit pentru cei care au o familie numeroasă sau primesc vizite dese. 

Suprafață construită: 175.19 mp

Suprafață utilă: 140.15 mp

Casa este compusă din parter și mansardă

Parterul 

Living: 22.63 mp

Bucătărie: 7.96 mp

Hol: 8.88 mp

Vestibul: 4.40 mp

Baie: 3.52

Dormitor: 11.75 mp

Spațiu tehnic: 6.23 mp

Mansarda

Coridor: 3.38 mp

Baie: 7.83 mp

Dormitor: 13.06 mp

Dormitor: 12.31 mp

Dormitor: 10.16 mp

Stadii de construcție

Casa se poate livra la roșu, semifinisată (timpul de execuție este de două săptămâni pentru ambele variante) sau finisată cu un timp de execuție de trei luni. Aceste termene sunt calculate din momentul în care începu lucrările, iar deplasarea se face după ce este obținută autorizația de construire.

Tipul de construcție 

Tipul de construcție este structură metalică ușoară, iar prețul de la care pornește (pentru varianta la roșu) este de 27154 euro. Prețul nu include însă și fundația pentru că aceasta depinde de studiul geotehnic. De asemenea, nu sunt incluse lambriurile de lemn de pe exteriorul casei și de pe terasă, șeminee sau hornuri. Beneficiarul se va ocupa de branșamentele la utilități.

Sursa: www.casemexi.ro

Related posts

3 lucruri esentiale pe care sa le urmaresti atunci cand vrei un credit

Adina Meyers

Ce avantaje aduce un apartament nou

Adina Meyers

Cum poti folosi OSB-ul ca finisaj in interioare

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe